Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje Orahovina 6009

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje Orahovina 6009
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 1,720.00 din

Šifra Proizvoda: 54177

Proizvođač: Wood Holz

Brend: CNPNA Group

Na Stanju

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.70 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje

Materijal: drvo oraha

Dimenzije: 390 x 290 x 16 mm

Proizvedeno u Srbiji

Opis proizvoda:

Praktična daska za sečenje i serviranje, izrađena od drveta oraha. Dimenzije daske su 39x29x1.6cm.

Svaki komad drveta korišćen u izradi je pažljivo odabran jer mora da zadovolji najstrože standarde kvaliteta.
Svaki detalj na proizvodu je pomno smišljan, svaka ivica pomno obrađena, sa imperativom da bilo čiji, pa i dečiji prsti, mogu bez straha da a uzmu u ruke.
Proizvodi su izrađeni od prirodno sušenog i termotretiranog drveta, impregnirani su pčelinjim voskom ili mineralnim uljima. Bez obzira na to što je drvo u procesu proizvodnje zaštićeno, o njemu treba stalno voditi računa i redovno treba da se održava.
Na dasci se seče (jer joj je to osnovna namena) i poslužuje hrana. Ne koristite reckave noževe, već sa normalnom oštricom. Nije predviđena kao podloga za vruće posude (naročito ne sa akuterm dnom - poput Zepter suđa), jer će na dasci ostati trag spaljenog drveta... Znači, namena daske je samo sečenje namirnica i eventualno konzumacija hrane sa nje. Daske, poslužavnici (kao i ostali proizvodi od drveta) se peru hladnom ili mlakom vodom, sunđerom, a ne žicom. Nekada je dovoljno samo ih obrisati vlažnom krpom. Posle pranja se brišu krpom ili papirnim ubrusom. Suše se prirodno, nikada pored nekog jačeg izvora toplote. Velika toplota dovodi do pucanja drveta. Vlažni uslovi ne odgovaraju niti jednoj vrsti drveta.
Da bi daska duže trajala, posle određenog broja pranja, mora da se ponovo premaže. Za to možete da koristite razna mineralna ili rafinisana ulja, (maslinovo, suncokretovo, laneno...). Postupak nanošenja: pamučnom krpicom se lagano utrljava u drvo, posle toga papirnim ubrusom fino obriše, a drvo je popilo koliko mu je potrebno. Tim postupkom ćete znatno produžiti vek trajanja i daska će Vam uvek blistati.
Nikada dasku za sečenje ili slične proizvode od drveta ne stavljajte u mašinu za sudove.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Kuhinjska daska za sečenje i serviranje Orahovina 6009
Uvoznik: Wood Holz Malošište Saša Stojanović PR
Proizvođač: Wood Holz
Zemlja porekla: Srbija

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.