Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Asus eeePC 900HD Crni 8.9 inča

Asus eeePC 900HD Crni 8.9 inča
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 5506

Poslednja Cena Bila Je: 26,900.00 din

Karakteristike proizvoda:

Asus eeePC 900HD Crni

Veličina ekrana: 8.9 inča WSVGA (1024 X 600)

Procesor: Intel Celeron M 353 (Dothan 900MHz)

Sistemska memorija: 1024MB DDR2

Hard disk: 160GB HDD

3x USB 2.0 porta

1x VGA port

1x SD/MMC card reader (SDHC)

1x Audio in

1x Audio out

Mrežne interfejsi:

Bluetooth

10/100Mb LAN

Wireless 802.11b/g

Integrisana Web kamera 0.3 Megapiksela

6 ćelijska baterija

Vreme rada bez punjenja baterije 3,5-5h

Linux sistem

Boja: crna

Opis proizvoda:

Novi Eee PC 900HD Vam nudi više opcija za zadovoljenje Vaših potreba za mobilnošću. Mali Asus je savršen partner koji teži samo 1.2 kg, a pokreće ga Intel® Celeron M353™ procesor. 8.9 inčni ekran (widescreen) i hard disk kapaciteta 160 GB biće sasvi dovoljni za obavljanje najvažnijih poslova van kancelarijskog ili kućnog prostora.

Integrisana Web kamera od 0.3 megapiksela radi sinhronizovano sa bežičnom Internet konekcijom, što Vam pruža mogućnost konferencijskog razgovora bilo u poslovne svrhe ili zadovoljstva i opuštanja.

Idealan uređaj za poslovne korisnike koji su stalno u pokretu i kojima je potrebna brzina, konektivnost i pouzdanost, a minimalno opterećenje težinom. Sjajne performanse po fenomenalnoj ceni!

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Asus eeePC 900HD Crni 8.9 inča
Uvoznik: Comtrade Distribution d.o.o.
Proizvođač: Asus
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.