Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Medex - Gelee Royale kapsule

Medex - Gelee Royale kapsule
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 58043

Poslednja Cena Bila Je: 899.00 din

Karakteristike proizvoda:

Medex - Gelee Royale kapsule

Proizvod na bazi meda

Gelee Royale kapsule

Matična mleč kapsule

350mg matične mleči po kapsuli

10HDA u matičnom mleču

Bez zasladjivača, boja i veštačkih aroma

Količina: 30 komada

Rok trajanja: 30 meseci

Opis proizvoda:

Gelee Royale kapsule sadrže 350mg matične mleči po kapsuli.
Matična mleč se zbog svog hemijskog sastava smatra eliksirom mladosti, izuzetnim biostimulatorom, imunomodulatorom i regeneratorom. Naučno je dokazano da reguliše nivo holesterola i triglicerida u serumu, a ima i antimikrobnu i antivirusnu moć. Najznačajniji sastojak matične mleči je nesaturisana masna kiselina 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina). Zbog njene kompleksne strukture ona se ne može proizvesti u laboratoriji a u prirodi se nalazi isključivo u matičnoj mleči.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Medex - Gelee Royale kapsule
Uvoznik: Dasigo d.o.o.
Proizvođač: Medex
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.