Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

BenQ Projektor MP512

BenQ Projektor MP512
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 5891

Poslednja Cena Bila Je: 61,700.00 din

Karakteristike proizvoda:

BenQ Projektor MP512

Sistem projekcije: DLP® by Texas Instruments

Prirodna rezolucija: SVGA (800 x 600)

Podržane rezolucije: VGA (640 x 350) to SXGA (1280 x 1024)

Osvetljenost: 2200 ANSI lumens

Kontrast: 2500:1 (Full on/Full off)

Veličina slike: 25 inča do 300 inča

Throw Ratio: 0.9:1

Opseg zumiranja: Fixed

Sočivo: F=2.6, f=22 mm

Izvor osvetljenja: 185W, 3000/4000 hours (Normal/Economic mode)

Operativna buka: 31/26 dB (normal / economic mode)

Vidljive boje: Full 16.7 million color palette

Format slike: 4:3 Native, 16:9 Selectable

Horizontalna frekvencija: 31 ~ 82 KHz

Brzina vertikalnog skeniranja: 48 ~ 85Hz

Ulazni terminali:

PC - Analog RGB: D-sub 15 pin x 1 A/V

Component video: D-sub 15 pin x 1 (Shared with Analog RGB connector)

S-Video: Mini Din 4 pin x 1

Composite video: RCA x 1

Izlazni terminali:

PC:D-sub (15 pin) x 1

Kontrolni terminali:

Serial Connector: RS232 D-sub 9 pin x 1

Video kompatibilnost: NTSC, PAL, SECAM

Napon: 100 do 240 VAC, 50 do 60 Hz

Potrošnja struje: Max. 280W, Standby max. 5W

OSD (prikaz menija na ekranu) jezici English/ French/ German/ Italian/ Spanish/ Russian/ Traditional Chinese/ Simplified Chinese/ Japanese/ Korean/ Swedish/ Dutch/ Turkish/ Czech/ Portuguese / Thai/ Polish

Application Modes:

PC Input - Dynamic Mode, sRGB Mode, Presentation Mode, Cinema Mode, User 1 Mode, User 2 Mode

A/V Input - Dynamic Mode, Standard Mode, Cinema Mode, User 1 Mode, User 2 Mode, Funkcije: BrilliantColor™, 3D Color Management, Wall Color Correction, Quick Auto Search, Time Controller, Presentation Timer, Closed Caption, Standby D-Sub Output, Baud Rate Change, Resolution Reminder, Panel Key Lock, Hot Key for FAQ, Power On/Off Ring Tone

11 sets of Picture Mode, Auto Phase Adjustment

Blank @ ECO mode, Quick Cooling, Auto Off

Security Password, High Altitude Mode

Obuhvaćeni pribori: Quick start Guide, Manual CD, Remote control, Battery for R/C, VGA cable, Power cord

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu

na uređaj

na lampu

Opis proizvoda:

Dobro konstruisana pozadina - uživanje za gledaoca
Linije modela MP512 su mekane i zaokružene - nema oštrih ivica bilo gde na njegovoj spoljašnosti. Upotpunjena konstrukcija modela MP512 takođe predstavlja mnoštvo funkcija koji dolaze kao standardna oprema sa ovim modelom. Bilo da je u pitanju poslovanje, obrazovanje, porodična zabava ili kompjuterske igrice, model MP512 sve prikazuje! Najistaknuta karakteristika dizajna modela MP512 je zadnja strana projektora: skup podignutih linija projektora blešte iz pozadine i proizvode vizuelni efekat podizanja i dodatnog obima.

Koncipiran u svakom detalju
Bešumna tehnika znači da svugde tražimo mesta za poboljšanja. Mi smo rekonstruisali naš točak sa boja radi maksimalne apsorpcije buke i vibracija. Takođe smo dodali prigušivač između točka boje modela MP512 i nosača radi dodatnog smanjivanja vibracija.

Anti vibracije jednako je sa dodatnom tihošću
U unutrašnjosti, naš ventilator sa tihim radom takođe ima sunđer za apsorpciju buke dok gumene komponente prigušuju vibracije, koje mogu uzrokovati buku. Spolja, visoko elastična guma zaustavlja satreperavanje stone ploče u svom ležištu.

Konstrukcija ventilacije sa smanjenom opstrukcijom
Mi smo kontruisali uglađeniji protok vazduha kroz modela MP512. To smanjuje toplotu i omogućava da izduvni ventilatori rade pri smanjenoj brzini radi smanjenje buke.

Impresivne karakteristike

2200 ANSI lumena
Projekciona lampa od 2200 ANSI lumena obezbeđuje odlično gledanje čak i u lokacijama sa upaljenim svetlima.

BrilliantColor
Tehnologija BrilliantColor™ u čipu firme Teksas Instruments pojačava boje srednjih tonova, povećavajući celokupni osvetljaj i reprodukujući sjajniju sliku.

3D upravljanje bojama
3D upravljanje bojama omogućava korisnicima fino podešavanje nijanse, zasićenja i pojačanja osnovnih boja radi postizanja preciznog kvaliteta slike.

Korekcija boja na zidu
Korekcija boja na zidu omogućava automatsku optimizaciju za različite površine, kao što je crna tabla u učionicama koja se može koristiti za prikazivanje sadržaja umesto pravog ekrana za projekciju.

Tajmer za prezentaciju
Tajmer za prezentaciju na ekranu kod modela MP512 vam pomaže da držite korak sa sobom i umesto da se vaša publika čudi gde se nalazi u vašoj prezentaciji, ona može ostati fokusirana na trenutni sadržaj

Blokada tastera na panelu
Ova priručna karakteristika vam pomaže da održite vašu prezentaciju bez ispada tako što sprečava slučajno pritiskanje tastera i aktiviranje povezane funckije.

Brza automatska pretraga
Model MP512 automatski skenira priključene video izvore, štedeći vas neprilika od ručnog lociranja istih. Jednostavno utaknite izvor i skoro odmah je vaša predstava spremna!

Podrška za prikazivanje titlova
Prikažite titlove u video sadržajima bez potrebe za poseban uređaj za prikazivanje titlova. Pefektno za gledanje u bučnim okruženjima, za učenje jezika i ostale situacije gde je poželjna transkripcija dijaloga na ekranu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: BenQ Projektor MP512
Uvoznik: KimTec d.o.o.
Proizvođač: BenQ
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.