Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Acer Aspire One 3G A150-BGw

Acer Aspire One 3G A150-BGw
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 6096

Poslednja Cena Bila Je: 37,900.00 din

Karakteristike proizvoda:

Acer Aspire One 3G A150-BGw

Platforma

Procesor: Intel Atom N270 1.60 GHz

533 MHz FSB

512 KB L2 Cache

Čipset: Mobile Intel 945SE express

Sistemska memorija

2 x 512MB DDR2 soDIMM

Takt: 533 MHz

Displej

Dijagonala: 8.9 inča WSVGA

Tehologija: Acer CrystalBrite high-brightness

Rezolucija: 1024 x 600

LED backlight

LVDS Interfejs

Podržava 262.000 boja

Skladištenje podataka

Hard disk: 160 GB SATA

SD čitač kartica

Multi-in-1 čitač kartica

Audio

High definition audio

Dva ugrađena zvučnika

Ugrađeni mikrofon

Ostale karakteristike

Integrisana Acer crystaleye WebCam 0.3MPix

WLAN 802.11b/g

10/100 LAN

Tastatura od 84 tastera

12 funkcijskih tastera

3 x USB port

VGA port

Baterija: 3 cell

Operativni sistem: Windows XP Home Edition

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda:

Era netbookova je počela sa modelima čiji je ekran bio dijagonale samo 7 inča. Ubrzo se to pokazalo nedovoljnim pa su primat preuzeli modeli sa dijagonaloma 8,9 i 10 inča. Acer je dugo odlagao predstavljanje 10-inčnog modela, ali je ovo izgleda prava godina za tranziciju. Kako je Asus najavio prestanak proizvodnje Eee PC-ja sa ekranom od 8,9 inča, tako su se njihovi konkurenti bacili na posao.

Iako je mnogima i prvi Aspire One bio među najlepšim netbookovima, Acer Aspire One 3G A150-BGw je vizuelno još dopadljiviji od prethodnika. Neki detalji na kućištu su posebno lepo odrađeni, a to se pre svega odnosi na deo pored šarki monitora.

LED ekran je kvalitetan i zaslužuje visoku ocenu. Ima rezoluciju 1024x600 piksela, ali i glare premaz koji pravi refleksiju koja vam može zasmetati pri jakom izvoru svetlosti.

Novitet na tržištu netbookova je Intel Atom N270 procesor, koji radi na 1,60 GHz a osnovna prednost, u odnosu na konkurente, mu je potrošnja baterije koja je zadivljujuće mala. A150 se odlikuje tihim radom.

Acer Aspire One 3G A150-BGw ima sve što se očekuje od dobrog netbooka - veliki displej dobrih karakteristika, Windows XP, najveći hard disk koji je moguće dobiti u ovoj kategoriji, veliku autonomiju... Ovo su više nego dovoljni razlozi da vam bude u samom vrhu liste pri izboru pravog netbooka za vas.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Acer Aspire One 3G A150-BGw
Uvoznik: Comtrade Distribution d.o.o.
Proizvođač: Acer
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.