Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

LED Luster Visilica Philips Italo 37266/60/16 DR003

LED Luster Visilica Philips Italo 37266/60/16 DR003
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 64834

Poslednja Cena Bila Je: 5,199.00 din

Karakteristike proizvoda:

Philips

LED luster - visilica

Model: Italo

Visina: od 21.5cm do 150cm

Dužina: 19.9cm

Širina: 17.3cm

Neto težina: 1.15kg

Materijal: staklo

Boja: providna

Napon: 220-240V 50Hz

Vrsta sijalice: Integrisani LED COB modul, 230V

Broj sijalica: 1

Snaga sijalice 4.5W

Boja svetlosti: Toplo bela (WW)

Životni vek: i do 15.000h

Jačina svetlosnog fluksa: 430Lm

Stepen IP zaštite: IP20

Sijalica uključena u cenu

Zamena za standaru sijalicu snage: 37W

Podesive visine

Specijalno dizajnirana za dnevne i spavaće sobe

Opis proizvoda:

Philips Italo je moderna staklena visilica sa geometrijski razigranim dizajnom za vaš dom. Providno staklo je stilski moderno i poboljšava lepotu toplo belog LED svetla, i vašeg enterijera. Kreirajte modernu i atmosferu dobrodošlice. Savršena da se opustite i družite u prijatnom okruženju.

Visok kvalitet LED svetlosti
LED tehnologija, koja je integrisana u ovu Philips visilicu, je unikatno rešenje od strane Philipsa. Čim je upalite, ona omogućava optimalno osvetljenje i donosi živopisne boje u vašem domu.

Štednja energije
Ova Philips visilica štedi energiju u poređenju sa tradicionalnim izvorima svetlosti, što vam pomaže da uštedite novac na svoje račune za struju i da date svoj doprinos očuvanju životne sredine.

Toplo belo svetlo
Svetlo može da ima različite temperature boja, označene u jedinicama koje se nazivaju Kelvin (K). Lampe sa malo Kelvina proizvode toplo, više udobno i prijatno svetlo, dok one sa višim vrednostima Kelvina proizvode hladno svetlo. Ovaj Philips lampa nudi toplo belo svetlo za opuštenu i prijatnu atmosferu.

Dug životni vek
Izvor svetlosti se može verovati. Integrisane LED diode, koje se koriste u ovom Philips LED lampama, trajaće do 15.000 sati (što je jednako 15 godina na osnovu prosečne upotrebe 3 sata / dan u iznosu od najmanje 13.000 uključivanja / isključivanja). Odličan je osećaj kad znate da nećete morati da brinete o održavanju ili zameni sijalice dok uporedo imate savršeno osvetljenje u Vašem domu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: LED Luster Visilica Philips Italo 37266/60/16 DR003
Uvoznik: VIZ komerc d.o.o
Proizvođač: Philips
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.