Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Televizor HISENSE H32A5100F LED HD Ready 32 inča

Televizor HISENSE H32A5100F LED HD Ready 32 inča
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 65653

Poslednja Cena Bila Je: 23,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

HISENSE H32A5100F LED HD Ready televizor

Veličina ekrana: 32 inča (80 cm)

Rezolucija: HD Ready (1366 x 768)

Tip ekrana: LED

Pozadinsko osvetljenje: DLED

Nativni kontrast: 4000:1

Osvežavanje: 60Hz

Osvetljenje: 180cd/m²

Odnos stranica: 16:9

Uglovi gledanja: 178° vertikalni, 178° horizontalni

Idealna razdaljina za gledanje: Već od 120 cm

Digitalni signal: DVB-T, DVB-C, DVB-T2, DVB-S2

Formati: MPEG-2, MPEG-4, H.264, HEVC, H.265

Snaga zvučnika: 2 x 6W

Tehnologije: Dolby Digital Plus, Dolby Audio

Antenski priključak: Da

HDMI ulaz: 2

Analogni video ulazi: Kompozitni

Audio izlaz: 3.5mm

Audio ulaz: 3.5mm

Ukupno USB priključaka: 1

USB: 1x USB 2.0

Ostali priključci / Slotovi: Digitalni Audio Izlaz (Optički), CI +

Dodatne funkcije: Anyview Stream

Podržane tehnologije: Noise Reduction

Energetska klasa: G

Montiranje na zid: VESA 100mm x 200mm

Boja: Crna

Dimenzije: 717 x 428 x 86 mm

Opis proizvoda:

LED HD Ready televizor HISENSE H32A5100F dijagonale ekrana 32 inča isporučuje oštre i jasne slike sa dobro definisanim detaljima, nudeći visokokvalitetno iskustvo gledanja. Hisense televizor može razlikovati najmanje kontraste i kompenzovati ih kako bi se dobio ujednačen i realan rezultat. TV audio poboljšanje stvara toliko dobar zvuk da vam neće trebati soundbar ili dodatni zvučnici. Psihoakustički algoritmi ispunjavaju prostoriju zvukom, dok AI kontrola jačine zvuka automatski smanjuje nivo glasnih najava, proizvodeći najjasniji i najbolji zvuk.

Visoki kontrast
Otkrijte dramatične detalje senki i dubinu prikaza. Panel visokog kontrasta donosi pravu dubinu prikaza koju možete da vidite i skoro dodirnete. Sada su bele boje svetlije, crne izgledaju dublje i tamnije, a boje su jače i živopisnije. Hisense TV vam omogučava da otkrijete više detalja u senkama i žive, verne boje na svim vašim omiljenim video sadržajima.

Dolby Audio
HD Audio kvalitet kojeg donosi Dolby. Filmovi, serije, sport, muzika - zabava koju volite je još bolja kada je čujete kroz Dolby Atmos. Kristalna jasnoća, dijalog koji se lako razume i realistični surround zvuk oplemenjuje vaše omiljene scene i događaje.

HDMI Multimedija
Centar multimedijalne zabave. Sve što treba je da povežete uređaj na HDMI ulaz - kompjuter, DVD plejer, konzolu za igre - kako biste imali prilike da uživate u sadržaju sa čitave palete uređaja.

USB Media
Uživajte u uzbuđenju gledanja raznovrsnog sadržaja u jednom jednostavnom koraku. Ubacite USB disk u dostupni USB port na televizoru, tada će se sadržaj unutra automatski pojaviti za vas da odaberete i reprodukujete. Uživajte u uzbuđenju gledajući svoje omiljene filmove, muziku i fotografije.

Unapređenje prirodnih boja
Reprodukcija živopisne palete. Prirodni pojačivač boja maksimalizuje reprodukciju boja vašeg televizora kako bi vaš prikaz bio na višem nivou. Bilo da se radi o sportu, boksetovima ili filmovima, gledajte ih u poboljšanoj realnoj boji - onako kako bi trebali da se vide.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Televizor HISENSE H32A5100F LED HD Ready 32 inča
Uvoznik: Ewe Comp d.o.o.
Proizvođač: Hisense
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.