Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Auto GPS Navigacija Garmin Drive 40 LM East Europe 010-01956-2N

Auto GPS Navigacija Garmin Drive 40 LM East Europe 010-01956-2N
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 67758

Poslednja Cena Bila Je: 15,490.00 din

Karakteristike proizvoda:

Garmin Drive 40 LM East Europe

Auto GPS Navigacija

Model: 010-01956-2N

Dimenzije: 12.2 x 7.6 x 1.9 cm

Displej: 9.7 x 5.7 cm, dijagonala 10.9 cm

Rezolucija displeja: 480 x 272 pixela

Tip displeja: WQVGA color TFT sa belim pozadinskim osvetljenjem

Neto masa: 144.6 g

Baterija: punjiva, lithium-ion

Trajanje baterije: do 1h

Interna memorija proširiva MicroSD™ karticom (nije u setu)

Kabl za napajanje u vozilu

Vakuumski nosač u vozilu

USB kabl

Uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda:

Jednostavan GPS navigacioni uređaj sa 4,3-inčnim ekranom sa dvostrukom orijentacijom. Prethodno učitane detaljne karte istočne Evrope sa besplatnim ažuriranjem lifetime karata. Funkcije pomoći u vožnji uključuju upozorenja na opasne krivine, promene brzine, umor, školske zone i još mnogo toga. Funkcija Garmin Real Directions™ daje uputstva kakva biste dobili od prijatelja i koristi orijentire i signalizaciju. Pronađite nove i popularne restorane, trgovine i druge sadržaje zahvaljujući aplikaciji Foursquare®.

Praktična pomoć u vožnji za svakodnevnu vožnju na posao
GPS navigacioni uređaj Garmin Drive 40 je opremljen funkcijama pomoći u vožnji koje vam pomažu da vozite sigurnije i povećavaju svesnost o saobraćajnoj situaciji. Upozorenja uključuju upozorenja na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje. Uz to, Garmin Drive 40 vas obaveštava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom i upozorava vas na školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte upozorenja o kamerama za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo³. Za vreme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor4 predložiće vreme za pauzu i moguće mesto za odmor ako ste vozili više sati. Funkcija Nadolazi omogućuva vam jednostavan pregled mesta koja se nalaze ispred vas i ciljeva duž rute kao što su granice, a da pri tome ne morate zatvoriti prikaz karte.

Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira
Garmin Drive 40 daje novo značenje govornim uputstvima skretanje-po-skretanje jer funkcija Garmin Real Directions™ daje lako razumljiva uputstva kakva biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju (npr. Skrenite desno posle crvene zgrade ili Skrenite levo poslije restorana McDonalds). Zahvaljujući usluzi Foursquare isporučuje se s milionima novih i popularnih prethodno učitanih mesta.

Odaberite kuda tačno idete
Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do određenih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili vazdušne luke, tako što unutar veće lokacije pronalazi tačno određeno mesto. Ako radite navigaciju do trgovačkog centra, funkcija Direct Access će osigurati dodatne podatke o lokacijama tačno određenih trgovina koje se nalaze u njemu. Na primer, Stigli ste u trgovački centar City Center. Trgovina XYZ nalazi se unutra, na gornjem nivou.

Lakše pretraživanje, brže pronalaženje
Garmin Drive 40 sadrži polje za pretraživanje koje olakšava pronalaženje adresa i milione tačaka interesa. Jednostavno unesite kategoriju (npr. pizza), punu adresu ili naziv i Garmin Drive 40 će brzo prikazati rezultate vašeg pretraživanja. Ako pogrešite u pisanju, Garmin Drive 40 će vam ponuditi više rezultata pretraživanja koji su slični onome što ste uneli.

Uparite Drive s kamerom
Za potpuno navigacijsko rešenje Garmin Drive 40 možete upariti s BC™ 30 bežičnom pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža). Kad je povežete, na ekranu uređaja Garmin Drive 40 prilikom vožnje unazad lako ćete videti vozila, pešake i druge prepreke. Ako putujete s bebom ili malim detetom, povežite uređaj s Garmin babyCam™ uređajem. babyCam je uređaj za nadzor dece u vozilu koji vam omogućava praktičan pogled na putnike na zadnjem sedištu na zahtev i to direktno na ekranu navigacionog uređaja.
NAPOMENA: Neke nadležnosti regulišu ili zabranjuju korišćenje kamera. Vaša je odgovornost da proučite važeće zakone o korišćenju ovih uređaja u području nadležnosti u kojem nameravate koristiti kameru i da ih se pridržavate.

Univerzalno upravljanje uređajem
Kako bi vaš Garmin Drive 40 uvek bio ažuran, koristite aplikaciju Garmin Express™. Garmin Express omogućuje lakše nadograđivanje karata i softvera, prenos omiljenih datoteka s uređaja i na njih te instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova.
Kvalitet kartografskih podataka itekako može uticati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci kompanije HERE su izuzetno kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam potrebne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije. Time se smanjuju frustracije tokom vožnje jer se izbegavaju zastoji u saobraćaju i smanjuje vreme provedeno u automobilu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Auto GPS Navigacija Garmin Drive 40 LM East Europe 010-01956-2N
Uvoznik: Info Team d.o.o.
Proizvođač: Garmin
Zemlja porekla: Tajvan

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.