Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

LD Systems CFL 52 ugradni zvučnik

LD Systems CFL 52 ugradni zvučnik
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 9,999.00 din

Šifra Proizvoda: 71875

Proizvođač: LD Systems

Brend: CNPNA Group

Na Stanju

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.30 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

LD Systems

Ugradni zvučnik

Model: CFL 52

Pasivni, dvosistemski

Niskotonac: 5.25 inča (133mm)

Visokotonac: 1.2 inča (30mm)

Prečnik otvora za ugradnju: 178mm

Impedansa: 8Ohm

Frekvencijski opseg: od 80 do 20000Hz

Snaga: 40W RMS

Dubina: 81mm

Prečnik: 204mm

Ovaj model zvučnika nije za 100V sisteme!

Opis proizvoda:

Contractor CFL 52 je pasivni dvosistemski ugradni zvučnik. Idealan za kafiće, lokale, sale, hotele, restorane i slične namene. CFL 52 će vas zadiviti svojim kristalno jasnim zvukom.

4 montažne stezaljke po zvučniku obezbeđuju bezbednu ugradnju u zidni materijal (debljina materijala 3 - 15 mm). Da biste instalirali zvučnik u zid, prvo se mora ukloniti prednja rešetka zvučnika. U tu svrhu koristite isporučenu kuku i vodite računa o tome da su stege za montažu okrenute prema unutra prema magnetu zvučnika u podrazumevanoj poziciji. Postavite zvučnik u zidnu šupljinu (veličina izreza LDCFL52 = Ø178 mm) nežno ga pritisnite na ivicu izreza i okrenite zavrtnje za pričvršćivanje montažnih stezaljki u smeru kazaljke na satu. Stege za montažu automatski kliknu u ispravan položaj za montažu prema
spolja. Uverite se da čvrsto pristaje zvučnik. Postavite prednju rešetku na zvučnik; integrisani magneti pružaju čvrstu podršku.
3-SMERNI PREKIDAČ ZA PODEŠAVANJE VISOKOG NIVOA JAČINE - Ovaj prekidač se nalazi ispod prednje rešetke na prednjoj strani kućišta zvučnika. Pomerite prekidač u željeni položaj: +, - ili neutralni položaj (podrazumevana i neutralna pozicija u centru).

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: LD Systems CFL 52 ugradni zvučnik
Uvoznik: Music Media Centar DOO
Proizvođač: LD Systems
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.