Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Braun MobileShave M-90 Aparat za brijanje na baterije

Braun MobileShave M-90 Aparat za brijanje na baterije
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 72099

Poslednja Cena Bila Je: 3,390.00 din

Karakteristike proizvoda:

Braun

MobileShave M-90

Aparat za brijanje na baterije

Smart Foil mrežica zahvata i dlake koje rastu u različitim pravcima

Pokretni poklopac koji štiti mrežicu i služi kao produžetak za udobno držanje

Ekstra široka i tanka plutajuća mrežica, prilagođava se oblicima lica

Brijač je potpuno periv pod mlazom vode

Integrisan precizni trimer za brkove i zulufe

Napajanje: 2x AA baterije

Opis proizvoda:

Braun mobilni brijači omogućavaju muškarcima da imaju glatku kožu, bilo kada, bilo gde. Više ne morate da se brinete zbog svoje popodnevne brade. Sa Braunovim novim MobileShave brijačem lako i jednostavno ćete povratiti sveže negovani izgled kada god i gde god treba da budete u najboljem izdanju. Zgodni i lako upotrebljivi MobileShave je Vaš savršen prijatelj za negu dlake lica van kuće. Zahvaljujući njegovoj kompaktnoj veličini i time što se napaja sa 2 AA baterije, lako može da se koristi na poslu, u kolima ili čak na kratkim putovanjima. MobileShave je Braunov najmanji električni brijač, ali on ne pravi kompromise po pitanju superiorne tehnologije, pouzdanog kvaliteta ili uglađenog dizajna koji se od ovog brenda očekuje. Obavezan je alat za brijanje muškarca koji želi i koji ima potrebu da izgleda odlično tokom celog dana. Uprkos kompaktnoj veličini MobileShave ima trimer za duge dlake kako bi Vaši brkovi i zulufi uvek bili u odličnom stanju – gde god da se nalazite. Ekstra široka i tanka ultra fleksibilna mrežica prilagođava se konturi lica, omogućujući Vam ekstra temeljno i udobno brijanje. MobileShave brijači imaju okretni poklopac TwistCap koji ne samo da štiti mrežicu kada nije u upotrebi, već se takođe ponaša i kao produžena drška za udobno rukovanje – čineći brijanje još lakšim i preciznijim. Kroz svoj jedinstveni raspored mrežica SmartFoil zahvata dlake koje rastu u različitim pravcima. MobileShave brijač je potpuno periv pod mlazom vode. Nećete gubiti dragoceno vreme čisteći svoj brijač, nakon što ste osvežili svoju bradu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Braun MobileShave M-90 Aparat za brijanje na baterije
Uvoznik: Nelt doo
Proizvođač: Braun
Zemlja porekla: Nemačka

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.