Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Braun Silk Epil Epilator SE 3410

Braun Silk Epil Epilator SE 3410
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 73213

Poslednja Cena Bila Je: 8,590.00 din

Karakteristike proizvoda:

Braun

Silk Epil 3

Epilator

Model: SE 3410

Uklanja dlačice koje su 4x kraće od onih koje se uklanjaju voskom

Nežno uklanja dlačice iz korena, za dugotrajne rezultate

Odličan je za početnice jer masažni točkići čine epilaciju ugodnijom

Smartlight lampica osvetljava i najsitnije dlačice

3 dodatna elementa:

- glava za brijanje

- trimer za osetljiva područja

- masažni točkići

Opis proizvoda:

Epilator Braun Silk-epil 3 nežno uklanja dlačice iz korena, pružajući tako dugotrajne rezultate. Uklanja kratke dlačice koje vosku ostaju neuhvatljive pa koža ostaje glatka do 4 nedelje. Odličan je za početnice jer masažni točkići svojim kretanjem stimulišu kožu što omogućava nežnu epilaciju. Smartlight lampica osvetljava i najsitnije dlačice kako nijedna ne bi promakla.
Uključuje tri nastavka, glavu za brijanje i trimer za osetljiva područja poput bikini-zone.

Zašto je epilacija bolja od voska:
1. Epilatori Braun Silk-epil uklanjaju do 4x kraće dlačice od onih koje se mogu uhvatiti voskom. Više ne treba da zakazujete tretmane voskom u salonu i čekati da dlačice narastu na dužinu koja je potrebna za takav tretman.
2. Značajno je isplativija od uklanjanja dlačica voskom. Braunov epilator vraća uloženo već nakon 6 meseci, u poređenju sa redovnim tretmanima u salonu
3. Epilacija je laka i efikasna. Nema nereda ni lepljivog voska koje treba očistiti.
5. Epilator se može koristiti bilo kada i bilo gde.

Kako se epilirati: saveti za početnice u epilaciji
Veče je najbolje doba za epilaciju, a najbolja priprema je eksfolijacija u toploj vodi čime se smanjuje urastanje dlačica.
Držite epilator pod uglom od 90 stepeni u odnosu na noge i pomerajte ga prema gore, suprotno od smera rasta dlačica. Ne morate jako pritiskati, samo ga lagano prislonite uz kožu. Braun Silk-epil 3 ima masažne točkiće koji pomažu u smanjenju osećaja boli. Kada se redovno epilirate, ceo postupak postaje doslovno bezbolan.
Za najbolje rezultate nanesite hidratantni losion za negu tela i ujutro će vas čekati super mekana, svilenkasta koža.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Braun Silk Epil Epilator SE 3410
Uvoznik: Nelt doo
Proizvođač: Braun
Zemlja porekla: Nemačka

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.