Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur TEIDE military

Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur TEIDE military
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 85740

Poslednja Cena Bila Je: 21,780.00 din

Karakteristike proizvoda:

Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur TEIDE

Boja: maskirna

Dimenzije: 34 x 34 cm

Visina: 21 cm

Rešetka bez ploče dopušta ravnomernu raspodelu toplote i onemogućava lepljenje hrane

Zatvorena karbonska košara sprečava da ulje i tekućine dođu u dodir sa gorućim ugljenom

Kućište sa dvostrukim zidom izoluje toplinu roštilja. Spoljni zid kućišta se ne zagreva i može se hvatati rukom u bilo kojem trenutku roštiljanja

Unutrašnji zid od nerđajućeg čelika raspoređuje toplinu ravnomerno

Bočni zatvarači za čvrsto spajanje rešetke sa kućištem roštilja

Široke gumene noge za stabilno i sigurno pozicioniranje roštilja

Protok vazduha se može podesiti na željenu temperaturu: što je veća brzina jedinstvenog Feuerdesign ventilatora, to je veća temperatura

Kada je vaša hrana pripremljena, samo isključite ventilator

Ćumur sporo isijava toplotu, tako da se i drugi put može koristiti za pripremu roštilja

Rešetka za roštilj i unutrašnja posuda se mogu prati u mašini za pranje sudova

Sadržaj pakovanja:

Rešetka za roštilj (1)

Poklopac za spremište za ćumur (2)

Spremište za ćumur (3)

Gorionik (4)

Posuda za skupljanje masnoće (5)

Spoljašnje kućište sa otvorom za motorni ventilator (6)

Motorni ventilator (7)

Baterija on 1000 mAh (8)

USB kabl za punjenje (9)

Najlonska torba (10)

Uputstvo za upotrebu (11)

Zašrafljene kopče (12)

Napomena: Stoni roštilj na ćumur namenjen je isključivo za ličnu upotrebu

Opis proizvoda:

TEIDE jedinstven po svom kvadratnom obliku za sve one koji vole ravne crte i malo veću površinu za roštiljanje od Vesuvio i Mayon (do 20% veća).
Idelan za porodična druženja mada će bez problema poslužiti i veću grupu ljudi.

DRUŽENJE
Svi Feuerdesign roštilji su stoni i prilagodjeni druženju sa prijateljima. Dok se roštilj nalazi na stolu i svima je pristupačan svako može sebi da sprema jelo po želji.

BEZ DIMA
Mislite da je dim sastavni deo roštiljanja? Više ne!
Zahvaljujući Feuerdesign tehnologiji, ulje i tečnosti ne dolaze u dodir sa ćumurom, čime se sprečava širenje dima i neprijatnih mirisa koji utiču na ukus hrane. Proces pečenja na roštilju je nežniji, čime se zadržava originalni ukus hrane. ZDRAVIJI NAČIN ROŠTILJANJA bez udisanja kancerogenih isparenja.

PODESIVA TEMPERATURA
Feuerdesign ventilator uduvava svež vazduh u gorionik za ćumur. Time se proces zagrevanja ubrzava do željene temperature. Vazuh takođe struji kroz kućište roštilja, hladeći pritom spoljne zidove kako se ne bi pregrejali ni nakon duže upotrebe. Protok vazduha se može podesiti na željenu temperaturu: što je veća brzina jedinstvenog Feuerdesign ventilatora, to je veća temperatura. A kada je vaša hrana pripremljena, samo isključite ventilator. Ćumur sporo isijava toplotu, tako da se i drugi put može koristiti za pripremu roštilja.

SIGURNOST
Deo roštilja gde izgara ugalj je perforirana posuda sa poklopcem koji je pritisnut roštilj rešetkom pričvršćenom za kućište roštilja sa dve sigurnosne kopče. Zbog toga možete bezopasno roštiljati na terasi, u prirodi, na čamcu i gde god poželite.

UVEK UZ VAS
Kompaktan, lagan, praktičan, dolazi lako nosivom torbom te ga možete nositi sa sobom gde god želite. Uz jako malo količinu uglja koja vam je potrebna, za vas je prostor za roštiljanje svuda.

MINIMALNO POTREBNO VREME
Za svega 3-5 minuta od kada upalite gel možete odpočeti sa pečenjem hrane. Putem kontrolisanog protoka vazduha preko specijlno dizajniranih ventilatora postižete željenu temperaturu u svega par minuta.

ČIŠĆENJE
Pored toga što su jednostavni za upotrebu još jednostavniji su za čišćenje. Nakon upotrebe roštilja njegove delove osim kućišta (koje nema potrebe prati) možete jednostavno oprati u svakoj mašini za pranje posudja. Nakon normalnog ciklusa pranja biće kao novi.

BATERIJA KOJA SE PUNI
Više od 4 radna sata vam nije dovoljno? Jedinstveni Feuerdesign ventilator za roštilj se lako može napuniti uz pomoć priloženog USB kabla. Uključite ga u struju ili upotrebite punjač i možete nastaviti da uživate u vašoj zabavi.

PRENOSIV
Vaš pratilac na svakom mestu. Roštilj se dostavlja u praktičnoj torbi za lagano i sigurno nošenje.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Feuerdesign Stoni roštilj na ćumur TEIDE military
Uvoznik: Buy From Us d.o.o Veternik
Proizvođač: Feuerdesign by Limatec - Švajcarska
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.