Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Smart Wi-Fi Utičnica sa kontrolom preko aplikacije Nedis WIFIP110FWT

Smart Wi-Fi Utičnica sa kontrolom preko aplikacije Nedis WIFIP110FWT
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 85920

Poslednja Cena Bila Je: 3,299.00 din

Karakteristike proizvoda:

Nedis

Smart Wi-Fi utičnica

Sa kontrolom preko aplikacije

Model: WIFIP110FWT

Snaga: 10 A

Izlaz: 2500 W

Radna temperatura: -10 - 40 °C

Tip utičnice: Schuko / Type F (CEE 7/7)

Frekvencijski opseg: 2400 - 2483.5 MHz

Napon: 100 - 240 V AC 50 Hz

Boja: bela

Aplikacija: dostupno za Android i iOS

Opis proizvoda:

Daljinski upravljajte mnogim električnim uređajima tako što ćete ih uključiti u ovaj bežični pametni utikač i spojiti ih na svoj pametni telefon ili tablet preko Wi-Fi rutera. Prikladan monitor napajanja omogućava vam da na prvi pogled vidite koliko energije trenutno koristi aparat ili koliko energije koristi s vremenom. Lako za podešavanje. Ne trebate biti tehnički genije ili električar za kontrolu i automatizaciju svojih priključenih aparata i uređaja. Sve što vam treba je Smart Plug i vaš Vi-Fi ruter. Naša intuitivna aplikacija pružiće vam mogućnost da daljinski i automatski uključite i isključite uređaje. Čak može da funkcioniše u vezi sa sistemima za kontrolu glasa, kao što su Amazon Aleksa ili Google Home. Nema više blokiranih utičnica. Ovi super tanki uređaji dizajnirani su tako da izbegnu onaj uobičajeni problem pametnih utikača koji blokiraju susedne utičnice - naši utikači su pametni i vitki za vašu udobnost. Podesite vremenski raspored za utikač za uključivanje uređaja ili povezivanje sa drugima kako biste stvorili ambijentalne scene koje se mogu aktivirati jednom naredbom ili pritiskom na neko dugme. Nadgledajte potrošnju energije. Na prvi pogled prepoznajte sve uređaje koji koriste preteranu snagu da bi osigurali da živite u pametnom i energetski efikasnom kućnom okruženju.

Pogledajte i ostale proizvode iz Nedis Smart kolekcije na ovom linku.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Smart Wi-Fi Utičnica sa kontrolom preko aplikacije Nedis WIFIP110FWT
Uvoznik: IrisMega d.o.o
Proizvođač: Nedis
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.