Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Need For Speed HEAT XBOXONE izdanje

Need For Speed HEAT XBOXONE izdanje
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 87198

Poslednja Cena Bila Je: 8,999.00 din

Karakteristike proizvoda:

Need For Speed HEAT

Igrica za XBOXONE

Preporučeni uzrast: 16g+

Izdavač: Electronic Arts

Minimalni sistemski zahtevi:

OS: Windows 10

Procesor (AMD): FX-6350 ili sličan

Procesor (Intel): Core i5-3570 ili sličan

Memorija: 8 GB

Grafička kartica (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x ili slična

Grafička kartica (Nvidia): GeForce GTX 760 ili slična

Direct X: 11

Internet konekcija: 320 KBPS

HDD: 50 GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

OS: Windows 10

Procesor (AMD): Ryzen 3 1300X ili sličan

Procesor (Intel): Core i7-4790 ili sličan

Memorija: 16 GB

Grafička kartica (AMD): Radeon RX 480 ili slična

Grafička kartica (Nvidia): GeForce GTX 1060 ili slična

Direct X: 11

Internet konekcija: 512 kbps

HDD: 50 GB

Opis proizvoda:

Osim retro stila, puno neona i moćne grafike, konačno donosi prepoznatljive elemente, koje igrači vole, ali koji su evoluirali tako da budu sveži i zanimljivi. Recimo, vraćena je policija, koja se različito ponaša od situacije do situacije, danju ili noću, čineći vam bekstvo do garaže ili cilja paklenom vožnjom. Policija će se brzo prilagođavati vašem stilu vožnje i na različite načine će pokušavati da vas brutalno i beskrupulozno zaustavi. U garaži vas čeka carstvo unapređenja automobila, a ako igrate s ekipom i njihovi automobili i jedna novost - likovi, koje sami možete da napravite i obučete, frizirate i obojite kako sami poželite. Avatari će biti vaši vozači, još jedan vaš znak prepoznatljivosti u igri. Need for Speed: HEAT smešten je u Palm Siti, koji izgleda spektakularno danju, a noću posebno. Danju dokazujete svoje umeće u trkama na vreme, zarađujete novac za friziranje automobila i unapređenje motora, a noću kupite glavne nagrade ili idete kući praznog gepeka, ako vas ne smaknu sa ulice. Potpuna novost je i besplatna mobilna aplikacija, u kojoj već sad imate mogućnost da odaberete kola, nafrizirate ih, uradite im sve što želite, pokupite određene bonuse za prve vožnje i odmah ih vozite kad se igra pojavi na tržištu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Need For Speed HEAT XBOXONE izdanje
Uvoznik: IrisMega d.o.o
Proizvođač: EA
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.