Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

BEKO Veš mašina 7kg WUE 7511 XWW

BEKO Veš mašina 7kg WUE 7511 XWW
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 88970

Poslednja Cena Bila Je: 28,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

Beko Mašina za pranje veša

Kapacitet: 7kg

Brzina centrifuge: 1.000rpm

Energetska klasa: A+++ (po klasifikaciji važećoj u momentu proizvodnje)

Broj programa: 15

Način punjenja: Frontalno

Boja: Bela

Visina: 84cm

Širina: 60cm

Dubina: 49cm

Nivo buke: 64-74 dB(A)

Dodatne funkcije: Aquawave bubanj, Dečija sigurnosna zaštita, Digitalni displej, Kontrola neravnomerno raspoređenog veša, Woolmark, Zaštita od prelivanja

Podržane tehnologije OptiSense®

Sistem automatskog podešavanja vode

Opis proizvoda:

Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini.
Ručno pranje vunene odeće je davno prevaziđeno. Tu je sada program Woolmark® za negu odeće koji kontroliše okretanje bubnja za pažljivo pranje vunene odeće koja može da se pere u mašini. Više ne morate da brinete da li će se vaša dragocena odeća od vune skupiti ili oštetiti u mašini za pranje veša.
Talasasto pomeranje u bubnju za nežnije sušenje veša.
Pranjem možete da oštetite odeću. Zbog toga su tu AquaWave® zakrivljena staklena vrata i specijalno dizajnirane lopatice koje pomeraju veš u talasima unutar bubnja zbog čega je tretman odeće nežniji, a efekat pranja bolji. Sledeći put kada vam neko udeli kompliment za odeću, a vi odgovorite "Šta, ova stara stvar?", možda nećete biti daleko od istine.
Pranje pune mašine veša za 28 minuta.
Ako vam se čini da je potrebna čitava večnost da mašina završi pranje veša, isprobajte program Daily Xpress. Sa programom Daily Xpress možete da operete punu mašinu veša za samo 28 minuta, na temperaturi od 30 °C. Veš će biti opran pre nego što završite gledanje one polusatne epizode serije koju nikako da odgledate.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: BEKO Veš mašina 7kg WUE 7511 XWW
Uvoznik: Ewe Comp d.o.o.
Proizvođač: Beko
Zemlja porekla: Rumunija

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.