Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

BEKO Frižider RSSA290M21W

BEKO Frižider RSSA290M21W
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 89097

Poslednja Cena Bila Je: 28,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

Beko Frižider sa jednim vratima bez zamrzivača

Energetska klasa: A+ (po klasifikaciji važećoj u momentu proizvodnje)

Potrošnja energije: 0.373 kWh/24h

Nivo buke:42dB(A)

Boja: Bela

Visina: 151cm

Širina: 59.5cm

Dubina: 60cm

Broj vrata: 1

Kutija ispod police u vratima

Vrsta polica u frižideru: Staklo

Broj fioka za svežu hranu: 1

Kapacitet nosača za jaja: 10

Vrata sa promenom smera otvaranja

Zapremina: 286l

Dodatne funkcije: Svetlo

Antibakterijska gumena zaptivka

Led osvetljenje na zidovima frižidera

Opis proizvoda:

Jasan pregled unutrašnjosti
Nije uvek lako ugledati hranu u frižideru, naročito ako se nalazi u uglovima ili na zadnjem delu polica. Led Illumination® ima niz LED lampica na vrhu frižidera ili na bočnoj strani svake police tako da možete dobro da vidite u celom frižideru. Ova vrsta osvetljenja troši manje energije od standardnog osvetljenja.
Vrata koja se prilagođavaju svakom rasporedu u kuhinji
U određenim kuhinjama je neophodno da se vrata frižedara otvaraju u baš određenom smeru a ne suprotno. Sa vratima koja mogu obrnuto da se postave šarke možete da stavite i na levu i na desnu stranu frižidera, vi birate. Takođe, možete da postavite dva frižidera jedan pored drugog i da okrenete vrata na jednom od njih.
Izdržljive staklene police
Sa zaštitnim staklom više ne morate da brinete o tome da li možete da stavite veliku i tešku šerpu u frižider. Police sa zaštitnim staklom napravljene su od kaljenog stakla i mogu da izdrže teret do 25 kg. Otpornije su na pukotine i ogrebotine od netretiranog stakla, pa bez brige možete da stavite teške sudove na njih.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: BEKO Frižider RSSA290M21W
Uvoznik: Ewe Comp d.o.o.
Proizvođač: Beko
Zemlja porekla: Rumunija

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.