Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Aparat za šećernu vunu Ariete Party Time 2973 Rosso

Aparat za šećernu vunu Ariete Party Time 2973 Rosso
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 7,999.00 din

Šifra Proizvoda: 97616

Proizvođač: Ariete, Italija

Brend: Ariete

Na Stanju

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 2.38 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Ariete

Aparat za šećernu vunu

Model: 2973 Rosso

Snaga: 450 W

Napajanje: 220V

U aparat se stavlja kristal šećer ili tvrde bombone

Dimenzije: D: 28 cm, Š: 28 cm, V: 26.5 cm

Priprema za kratko vreme

Uređaj je namenjen za kućno korišćenje i slično korišćenje poput: kuhinjskih prostorija za osoblje u prodavnicama, kancelarijama i drugim radnim okruženjima; seoskih kuća; klijenata u hotelima, motelima i drugim okruženjima stambenog tipa; okruženja tipa noćenje sa doručkom

Napomena: preporučljivo je da koristite male bombone ili da prethodno isečete bombone na male delove

Opis proizvoda:

Kako bi bilo sjajno napraviti pufnaste domaće slatkiše, popularnu šećernu vunu. Ovaj aparat može da napravi zabavnu poslasticu od kristal šećera ili od bombona - za različite ukuse i boje. Napravite nostalgični zaokret u detinjstvo ili priredite zabavu za pamćenje. Veoma jednostavno za korišćenje. Svi delovi su odvojivi radi lakšeg čišćenja.

Uređaj za šećernu vunu Ariete Party Time transformiše tvrde bombone u paperjastu, šećernu vunu koja se topi u ustima. Jednostavno stavite ukusne bombone u centralnu posudu i za trenutak ćete imati šarenu i ukusnu šećernu vunu! Korišćenje aparata za šećernu vunu je zabava za celu porodicu: u svima budi dete i odmah ćete imati osećaj da ste na pravom vašaru! Upotreba aparata je raznolika. Možete ga koristiti sa šećerom i sa tvrdim bombonama. Odmah možete uživati u slatkom ispredenom oblaku od šećera baš kao na vašaru.

Korisni saveti:
Ukoliko se vaša šećerna vuna ne umrežava pravilno ili izlazi lomljiva, sa teksturom poput sena, pratite sledeća uputstva. Ubacite samo 1-2 bombone u isto vreme. Proverite da li su bombone ravnomerno postavljene na obe strane izvlačne glave. Za najbolje rezultate, isecite bombone na male delove pre korišćenja. Uređaj radi sa svim vrstama bombona, osim sa sledećim: bombonama ispunjenim tvrdim ljuskama šećera, gumenim ili žvakaćim bombonama, bombonama koje su presovane šećerom, karamelama.

Recept za šećernu vunu
Sa ovim uređajem možete koristiti tvrde bombone ili šećer po svom ukusu. Probajte da pomešate bombone različitih ukusa kako biste dobili šećernu vunu sa specijalnim ukusom! Na primer, jabuka i cimet, ili jagoda i pomorandža, ananas i limun, itd... Ukoliko želite obojenu šećernu vunu, koristite granulisani šećer dodajući par kapljica boje za hranu i detaljno izmešajte.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Aparat za šećernu vunu Ariete Party Time 2973 Rosso
Uvoznik: Refot B
Proizvođač: Ariete, Italija
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.