Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Clatronic FM 2695 masažer za stopala

Clatronic FM 2695 masažer za stopala
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 987

Poslednja Cena Bila Je: 2,401.00 din

Karakteristike proizvoda:

Clatronic FM 2695 masažer za stopala

Izmenljivi gumeni koturovi za masažu

Preko 500 gumenih bodlji za stimulaciju osetljivih delova stopala

Mogućnost grejanja odmorišta za stopala

Intenzivna stuja mehurića

Može se koristiti sa i bez vode

Čvrsto kućište sa duplim zidom

Mogućnost izbora 3 različita programa masaže

Snaga: 106 W

Obezbeđeno uputstvo na srpskom

.

Opis proizvoda:

Posle dugotrajnog stajanja, napornog hodanja ili neudobnog sedenja, u stopalima se često javlja neprijatan osećaj ukočenosti i nelagodnosti. Clatronic FM 2695 masažer za stopala vam pomaže da opustite svoja stopala pomoću nekoliko različitih programa masaže. Jednostavno napunite masažer vodom željene temperature, uključite ga u struju, i udobno se smestite. Izborom jednog od tri programa masaže vaša stopala će dobiti više nego zasluženu relaksaciju. Na raspolaganju vam je topla masaža bez mehurića, topla masaža sa mehurićima i topla kupka sa intenzivnim mehurićima.

Upotrebom dodatnih eteričnih ulja i sapuna možete odraditi aroma terapiju svojih stopala. Kada žurite, masažer možete koristiti bez vode za suvo masiranje stopala. Clatronic FM 2695 masažer je idealan za poboljšanje periferne cirkulacije stopala, njihovu relaksaciju i eliminisanje osećaja napetosti, što sve zajedno, smanjuje nivo stresa u vašem organizmu.

Kućište je izrađeno od čvrste plastike sa duplim zidom koji sprečava odvođenje toplote vode iz masažera. Po dimenzijama odgovara za sve veličine stopala. Bez obzira koji broj cipela nosite u masažeru postoji dovoljno prostora da udobno smestite svoja umorna stopala. Prskanje vode izvan masažera sprečava diskretan ispust sa gornje strane uređaja što omogućava njegovo korišćenje u bilo kom delu stana.

Izvanredno praktičan uređaj po ceni prilagođenoj za svačiji džep. Iznenadite sebe ili sebi dragu osobu ovim jedinstvenim i korisnim uređajem. Garancija godinu dana.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Clatronic FM 2695 masažer za stopala
Uvoznik: CTC - Unit d.o.o.
Proizvođač: Clatronic
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.