Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Boje za lice u olovci Cartoon Face

Boje za lice u olovci Cartoon Face
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 215.00 din

Šifra Proizvoda: 98902

Proizvođač: Junior Art School

Brend: CNPNA Group

Na Stanju

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.20 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Cartoon face boja za lice

U 6 osnovnih intezivnih boja

Boje u setu: crvena, žuta, plava, zelena, crna i bela

Dimenzije olovke: 6.5 x 0.8 cm

Bojice izrađene na uljanoj bazi od kozmetičkih pigmenata

Netoksična i bezbedna

Boja se pere običnom vodom i sapunom

Ne ostavlja tragove na koži

Uzrast: 3+

Opis proizvoda:

Cartoon face boja za lice visokog kvaliteta u šest osnovnih intezivnih boja. Izrađena na uljanoj bazi od kozmetičkih pigmenata, netoksična i bezbedna. Visoko kvalitetna izrada čini je veoma mekom prilikom crtanja po koži i omogućava lako brisanje.

Ideje za crtanje i bojenje:
Bilo da tražite ideju za aktivnost mališana tokom kišnog dana, kada se ne mogu igrati napolju, neku igru zbog koje će zabava biti nezaboravna ili ideju za sledeću školsku priredbu ili maskembal, oslikavanje lica je odgovor. Jer ništa ne može pobediti tiho iščekivajunje uzbuđenih malih ljudi koji čekaju da se transformišu u lika iz svoje mašte ili omiljenog crtanog junaka. Onog trenutka kada im okrenete ogledalo i kad im se malo šareno lice osmehne iz njega, osećaj je neprocenljiv.
I ne paničite ako pomislite da je bojenje lica namenjeno samo umetnicima. Uz kvalitetne boje za lice i nekoliko poteza olovkom, i vi možete da kreirate boje za lice koje će vas oduševiti, nadahnuti i zabaviti.

Pored zabave za mališane, odrasli takođe mogu pronaći zabavu u ovim bojicama za lice i koristiti ih kako za maskembal, tako i za predstojeće evropsko prvenstvo u fudbalu kako biste podržali svoje favorite. Sportsko oslikavanje lica i tela sve je veći trend među ljubiteljima sporta. Slikanje lica postalo je veoma popularno na mnogim vrstama sportskih događaja, kao što su: fudbal, košarka, tenis, rukomet i drugi... U mnogim delovima sveta fudbal je više od sporta, to je religija! Strast i energija koju stvaraju navijači i igrači stalno iznenađuje. Navijači dolaze odeveni u timske ili nacionalne boje i često su bojenje lica i tela živopisni izrazi snage i energije igre. Obucite omiljeni dres i pokažite svojim omiljenim timovima da ih podržavate 101%. Ima li boljeg načina za to, od "nošenja" njihovih boja na licu ili telu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Boje za lice u olovci Cartoon Face
Uvoznik: Statovac Komerc d.o.o
Proizvođač: Junior Art School
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.