Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

KUCHENPROFI Sekač za pomfrit

KUCHENPROFI Sekač za pomfrit
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 99361

Poslednja Cena Bila Je: 6,612.00 din

Karakteristike proizvoda:

Rezač za pomfrit

Dužina: 26 cm

Širina: 9.2 cm

Visina: 12.4 cm

Sa dva umetka od 8 mm i 11 mm

Veličina pomfrita: 0.9 x 0.9 cm ili 1.2 x 1.2 cm

Materijal: nerđajući čelik

Jednostavan za korišćenje

Pogodan za sečenje krompira na štapiće, kao i za drugo povrće i voće

Poseduje gumene stopice protiv klizanja

Opis proizvoda:

Hrskav spolja, sočan iznutra - takav bi trebalo da bude pomfrit. Ako ove ukusne štapiće od krompira pripremate sami, u rukama ćete imate savršenog kuhinjskog pomoćnika sa kojim ne morate da brinete zbog neravnomerno isečenih, pa samim tim i neravnomerno prženih komada krompira. Rezač pomfrita KUCHENPROFI pretvara oljušteni i opran krompir u duge, savršeno isečene štapiće.
Uređaj od nerđajućeg čelika je robustan i stoji stabilno na neklizajućim nogama. Pritiskom na ručku koja se lako spušta, krompir se gura kroz umetak za sečenje. Budući da je debljina pomfrita filozofija za sebe, sekač dolazi sa dva umetka za sečenje. Kad su štapići spremni, pomfrit ide u rernu ili fritezu. Tajna pravog belgijskog pomfrita je, inače, u tome što se prži u dve serije.

Štapići napravljeni od voća ili povrća su takođe ukusni.
Pomfrit od kelerabe ili tikvica poslužite uz umak od paradajza i belog luka. Tikvice pre pečenja možete dodatno uvaljati u prezle sa dodatkom malo ljute paprike.
Za one koji više vole poslastice, tu je pohovani pomfrit od jabuka sa sladoledom od cimeta i vanile. Cela porodica će uživati u ovom neobičnom dezertu!

Profesionalci u kuhinji
KUCHENPROFI je osnovan u Nemačkoj 1923. godine. Dizajniranje proizvoda svetske klase istaklo je ovu marku kao jednu od najboljih u industriji, prepoznatljivu po bezvremenskim dizajnu i visokoj funkcionalnosti. Asortiman ovog brenda karakterišu brojni interni projekti koji su stvoreni u bliskoj saradnji sa poznatim dizajnerima.
Svi Kuchenprofi proizvodi imaju jedno zajedničko: čine da želite da kuvate!

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: KUCHENPROFI Sekač za pomfrit
Uvoznik: Kuća od stila doo
Proizvođač: Kuchenprofi
Zemlja porekla: Nemačka

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.