Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Aparat protiv alergije i polenske kijavice PHOTONNOSE SCB-03

Aparat protiv alergije i polenske kijavice PHOTONNOSE SCB-03
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 4,899.00 din

Šifra Proizvoda: 10551

Proizvođač: Mesure Technology

Brend: Photonnose

Na Stanju

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.30 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Aparat protiv alergije i polenske kijavice PHOTONNOSE SCB03

Fototerapija putem dioda sa 2 talasne dužine

Funkcije

Jednostavan i siguran za upotrebu

Vrhunsko preventivno sredstvo

Bez nus efekata

Oblast primene

Prehlade, kijavice

Polenske alergije

Alergije na grinje

Svrab u nosu

Alergijski rinitis

KOMPLET sadrzi

Anti-alergijski aparat PHOTONNOSE SCB03

Diode

Baterija 9 V (1 kom)

Uputstvo za upotrebu

Tehnicke karakteristike

Talasna duzina zracenja: 660 & 904 nm

Modulacija: kontinualna

Izvor zracenja: 3 mm LED dioda (2 kom)

2 nivoa intenziteta

Elektricna potrosnja: 5.3 mW po diodi

Napon napajanja: 1 x 9 V baterija

Ucestalost tretmana: 3 puta dnevno maksimalno

Vreme tretmana: oko 3 min

Automatsko iskljucenje posle 3 min upotrebe

Trajanje baterije: 100 koriscenja

Dimenzije: 7.1 (prečnik) x 3.2 (visina) x 2.6 (najniži deo) cm

Tezina: 51.8 g (bez baterija)

Radni vek baterije: Približno 100 tretmana (svaki tretman približno 3 minuta)

Napomena: Nije namanjeno za osobe koje imaju pacemeker ili neki drugi medicinski implant. Nije namenjeno za osobe koje imaju polipe u nosu, osetljivu kožu u nosu ili osobe sa slabom cirkulacijom.

Opis proizvoda:

Aparat deluje na bazi fototerapije koja predstavlja inovativan tretman protiv alergija, polenske kijavice, curenja iz nosa i suznih očiju. Terapeutski svetlosni zraci koji se emituju u nozdrve putem dioda sprečavaju ćelije da oslobađaju histamin i ublažavaju simptome alergijskog rinitisa. Smanjuje upalu, podstiče regeneraciju sluznice nosa
Klinički ispitan, registrovan kao medicinsko sredstvo u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije
Može da se koristi preventivno pre pojave polena i alergena u vazduhu. Nema neželjenih dejstava, mogu korisiti i deca.

Anti-alergijski aparat PHOTONNOSE SCB03 emituje svetlosne talase na talasnoj dužini od 660 i 904 nm koji prodiru duboko u tkivo, što dovodi do značajnog poboljšanja narušenog zdravstvenog stanja. Preporučuje se da se anti-alergijski PHOTONNOSE SCB03 tretman sprovodi u opuštenom sedećem ili ležećem položaju, 2-3 puta dnevno (oko 3 minuta po tretmanu).

Kako upotreba fototerapije SCB03 aparatom moze da Vam pomogne

Fototerapija je nova vrsta terapije protiv alegrije bez upotrebe lekova. Sa Vašim Photonnose aparatom možete veoma lako da se tretirate, a to je do nedavno bilo moguće samo u veoma skupim terapijama u specijalistickim centrima. Za ovaj aparat su proizvedene specijalne diode koje mogu da emituju crveno svetlo na tačnoj talasnoj dužini od oko 660 nm. Pri ovoj talasnoj dužini tokom tretmana dolazi do znatnog smanjenja alergijskih simptoma i preosetljivosti nazalne sluzokože.

Značaj fototerapije sa SCB03 aparatom

Fototerapija je terapija bez primene lekova. Veoma efikasna primena od oko 3-4 minuta moze biti sprovedena prakticno bilo gde. Tretman nema uticaja na druge organe ili delove tela. U klinickim ispitivanjima tipicni simptomi polenske groznice su znacajno smanjeni upotrebom medinose aparata. Neki simptomi su olaksani ili cak u potpunosti eliminisani za samo nekoliko sati. Kod vecine pacijenata je bilo moguce utvrditi ocigledno poboljsanje stanja za dve nedelje.

KARAKTERISTIKE I CERTIFIKATI
Aparat ima specijalne čipove sa 2 talasne dužine instalirane unutar dioda. Učinci su brži nego kod proizvoda koji imaju jednu talasnu dužinu. Ovo je patentirana tehnologija. Ovaj aparat koristi hladno svetlo da bi stimulisao aktivnost ćelija. Tokom upotrebe ne može doći do pečenja ili bilo kog drugog osećaja neprijatnosti. Snaga izvora svetla je niža nego kod prosečnog florescentnog svetla. Ovaj proizvod je pogodan za kućnu upotrebu i ne zahteva profesionalno medicinsko osoblje da bi se njime rukovalo. Proizvod je kompaktan i lako se prenosi. Za funkcionisanje ne zahteva dodatne izvore struje i veoma je jednostavan za upotrebu.
Aparat ima standard ISO 13485, EMC, ISO 10993, EN60601-1 i proizveden je po GMP standardu.

KORIŠĆENJE
Otvorite poklopac za baterije koji se nalazi sa donje strane uređaja i ubacite jednu bateriju od 9V u odeljak za baterije.
Pritisnite dugme ON/OFF koje se nalazi na uređaju, specijalno hladno crveno svetlo talasne dužine 652 +/- nm će se pojaviti na kraju diode za nos. (Talasna dužina od 940 nm je takođe aktivirana, ali se ne vidi golim okom)
Postavite dve diode u nos, tako da vam ne bude neprijatno i spojnica će držati diode pritisnute u nosu.
Aparat će se automatski isključiti nakon približno 3 minuta rada. (Jedan tretman traje oko 3 minuta)
Ako za vreme tretmana želite da isključite aparat pritisnite dugme ON/OFF.
Photonnose aparat protiv alergija može se koristiti tri do četiri puta dnevno, sa pauzama od po pet do šest sati između dva tretmana.

Alergije - Zašto su sve ćešće?

Bolesti izazvane alergijama kao što su visoka temperatura i alergijske reakcije na kućnu prašinu i životinjske dlake su se skoro udvostručile u poslednjih nekoliko godina. Još uvek nije medicinski ustanovljeno zašto sve više i više ljudi pati od alergijskih simptoma. Prekomerna higijena u detinjstvu moze sprečiti razvoj imunog sistema i time povećati mogućnost pojave alergija. Pored toga povećanje zagadjenosti čovekove okoline igra značajnu ulogu u razvoju alergija.

Polenska groznica

Polenska groznica, poznatija i pod imenom alergijski rinitis, u stvari nije groznica i ne mora imati nikakve veze sa povišenom temperaturom. Ne izaziva je virus već polen. Polensku groznicu uvek treba ozbiljno shvatiti. Alergija se može proširiti na donje disajne puteve i dovesti do hronicnih poremećaja, i na kraju do astme. Vaš doktor Vam može dati dijagnozu i tačan individualan savet za Vas.

Polenska groznica – Kako se pojavljuje

Zadatak je našeg imunog sistema da odbrani i učini neškodljivim sve kontaminirajuće materije koje napadaju nas organizam. U slučaju alergije, imuni sistem burno reaguje na te kontaminirajuce materije. Čak i najmanja količina alergenta, kao što je na primer cvetni polen, je dovoljna da izozove tipicne simptome polenske groznice: nagon za kijanjem u kombinaciji sa snažnim napadima kijanja, nadutost i svrab sluzokože u nosu, nadutost, vodnjikavost i svrab očiju.
Razlog za to je burna reakcija našeg odbrambenog mehanizma. Čim cvetni polen dodirne membrane sluzokože nosa ili očiju, naš organizam uključuje celi odbrambeni mehanizam i stvara se prevelik broj antitela. Antitela se vezuju za jednu vrstu belih krvnih zrnaca koja stvaraju i luče prvenstveno histamin i uzrokuju tipična zapaljenja tokom polenske groznice.

Šta može da pomogne u borbi protiv burne reakcije našeg odbrambenog sistema

Najlakši način za sprečavanje alergija je, naravno, izbegavanje kontakta sa bilo čim sto izaziva alergiju. Medjutim, u praksi je to gotovo nemoguće zato što se alergeni nalaze ne samo napolju, već i u kući (zbog kućne prašine) ili u hrani.

Kao dodatak terapiji lekovima, odnosno upotreba antihistamina i kortizona, vakcinaciji i akupunkturi, specijalisticki centri uspešno koriste i skupu fototerapiju. U ovom slučaju crveni svetlosni zraci talasne duzine od oko 660 nm se emituju preko specijalne diode svetlosnog emitera kako bi eliminisali simptome alergije i preteranu osetljivost.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Aparat protiv alergije i polenske kijavice PHOTONNOSE SCB-03
Uvoznik: Vana d.o.o.
Proizvođač: Mesure Technology
Zemlja porekla: Tajvan

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.