Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Bežični set za ozvučenje instrumenta AKG WMS40 Mini Instrumental Set

Bežični set za ozvučenje instrumenta AKG WMS40 Mini Instrumental Set
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 51285

Poslednja Cena Bila Je: 19,890.00 din

Karakteristike proizvoda:

AKG WMS40 Mini Instrumental Set

Set sadrži:

- SR40 Receiver

- PT40 Transmitter

- MKG L Instrument cable

Prijemnik SR40

Tip: stacionarni

Lak za upotrebu

Balansirani ¼ jack izlaz

RF control LED

Predajnik PT40

Do 30 časova rada sa samo jednom baterijom

3-pin Mini XLR konektor, ženski

Gain control

Bešumni on/off/mute prekidač

Opis proizvoda:

AKG WMS40 Mini Instrumental Set obezbeđuje briljantan zvuk i lakoću korišćenja po neverovatnoj ceni. Unikatna HDAP (High Definition And Performance) tehnologija omogućava najbolje moguće performanse i zvuk.

SR40 mini risiver ima tri LED diode koje pokazuju ON/OFF status, jačinu primljenog signala RF OK, i audio clipping AF Clip. Kontrola jačine zvuka radi na 1/4 inch izlazu.

PT40 MINI džepni odašiljač je verovatno najmanji i najlakši prenosnik u svojoj klasi. Ima ON/OFF/MUTE kontrolu. Pouzdan mini XLR ulazni konektor omogućuje korišćenje svih kompatibilnih AKG minijaturnih mikrofona. Vek trajanja baterije za WMS 40 Mini odašiljač je neverovatnih 30 sati sa samo jednom AA baterijom, čime se smanjuje potreba za često menjanje baterije i na taj način štedi novac na duge staze.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Bežični set za ozvučenje instrumenta AKG WMS40 Mini Instrumental Set
Uvoznik: Music Trade instruments & more DOO
Proizvođač: AKG
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.