Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Dr. Viton Serapeptaza protov bolova 30 kapsula

Dr. Viton Serapeptaza protov bolova 30 kapsula
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 101666

Poslednja Cena Bila Je: 1,499.00 din

Karakteristike proizvoda:

Dr. Viton Serapeptaza protov bolova 30 kapsula

Smanjuje zapaljenjske procese

Prevencija i pomoć kod ateroskleroze

Pomaže kod hroničnog crvenila

Pomaže kod povreda koje su uzrokovale traumu tkiva

Pomaže kod bolova, zadržavanja vode i oticanja

Pomaže protiv pojave cista na grudima

Pomaže kod infekcija u ušima, nosu i grlu

Pomaže kod sindroma karpalnog tunela

Pomaže očuvanje zdravlja srca

Pomaže kod sinusitisa

Prevencija i pomoć kod moždanog udara

Opis proizvoda:

Serapeptaza je enzim koji je koristan kao svakodnevna prevencija i tretman za mnoge zdravstvene probleme.
Dr. Viton – Serrapeptase je proizvod koji sadrži ovaj vrhunski proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim svojstvima koji pomaže u smanjenju upale i bola zbog svoje sposobnosti da blokira oslobađanje amina odgovornih za bol upaljenog tkiva.
Serapeptaza se dobija iz izolovanih bakterija, serotipova E15. U svom organskom obliku ovaj enzim se nalazi u probavnom sistemu svilene bube
Dr. Viton Serrapeptase promoviše zdrav antiinflamatorni odgovor i imunološki sistem, podržavajući zdravlje zglobova tako što štiti vezivno tkivo ligamenata i tetiva. On takođe pomaže da pluća i respiratorni sistem funkcionišu efikasnije i na taj način unapređuje zdravlje.
Dr. Viton – Serrapeptase obnavlja vašu kožu, pomaže u smanjenju crvenila, akni, sprečava prerano starenje, bore, neravnomerni ten. Deluje tako što uklanja upaljeno tkivo na koži, ostavljajući samo zdravo tkivo. Snaga ovog prirodnog enzima u tretiranju kožnih problema je velika.
Dr. Viton Serrapeptase se uglavnom koristi zbog svojih antiinflamatornih svojstava kao pomoć kod mnogih različitih tipova upala, bola i infekcija, od upale grla do bolova uzrokovanih efektima ateroskleroze. Aterosklerozu uzrokuju promene na unutrašnjem zidu arterija od nakupljenih masnoća, produkata krvi i kalcijuma zbog kojih arterije postaju tvrde i krute – neelastične. Simptomi koji je prate su smanjena cirkulacija, bol u grudima, srčani udar, pa čak i naglo zaustavljanje rada srca.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Dr. Viton Serapeptaza protov bolova 30 kapsula
Uvoznik: Springwell d.o.o.
Proizvođač: Dr.Viton
Zemlja porekla: EU

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.