Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Električna kutija za ručak sa priključkom za auto BEPER BC.160A

Električna kutija za ručak sa priključkom za auto BEPER BC.160A
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 3,986.00 din

Šifra Proizvoda: 19947

Proizvođač: Beper

Brend: Beper

Na Stanju

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.20 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Električni Lunchbox za automobil

2 plastične posude

2 pregrade za formiranje 4 odvojene pregrade

Dugme za uključivanje / isključivanje

Radna lampica

Odeljak za kabl za napajanje

Dimenzije: 20 x 20 x 11.5 cm

Napon 220-240V ~ 50 / 60Hz (kućna upotreba); DC12V (upotreba u automobilu)

Snaga: 35V (kućna upotreba); 50V (upotreba u automobilu)

Opis proizvoda:

Planiranje ručka uvek se čini kao najveći iyayov. Kod kuće, gde imate potpuni prstup svojoj kuhinjom, svim svojim omiljenim uređajima, priboru i sastojcima, obično se jedu doručak i večera. Ali dok se ručak često nosi u školu ili na posao, može biti izazovno organizovati ga ako nemate prktičan pristup mikrotalasnoj pećnici. Sendviči i obrok salate su u redu, ali vrlo brzo dosade, a ponekad sve što želite je domaće kuvano jelo. Električna kutija za ručak može pomoći u tome.
Ovaj pametni uređaj se oslanja na čeličnu grejnu ploču na dnu kutije za ručak, omogućavajući da se hrana u priloženoj posudi ponovo zagreva bez sušenja. Može se napajati preko utičnice sa kablom ili adaptera za automobil. Nema mnogo toga što ova kutija za ručak ne mogu da urade, iako ne možemo da garantujemo da će svaki obrok impresionirati vaše kolege (možda ipak da preskočite ribu i kupus).
Električna kutija za ručak nikada neće biti brza kao mikrotalasna pećnica. Međutim, ako želite da uživate u toplom obroku gde god da ste, električna kutija za ručak je korisna i praktična. Osim toga, neće isušiti vašu hranu kao što bi to učinila mikrotalasna.

Praktična posuda za prenošenje i zagrevanje hrane opremljena unutrašnjom plastičnom posudom koja se može ukloniti, sa poklopcem i čeličnom grejnom pločom. Poklopac je opremljen kukama za zaključavanje i ručkom za lak transport, idealan čak i van kuće zahvaljujući adapteru za automobil. Poseduje 2 plastične tegle sa poklopcem i 2 pregrade za formiranje 2 ili 4 porcije.

Kućna upotreba posude za zagrevanje hrane
Pre upotrebe proverite da li su kontejneri čisti i suvi; zatim u njih sipajte hranu. Ubacite kontejnere u aparat, postavite poklopac i zaključajte ga kopčama. Uključite uređaj u utičnicu i uključite proizvod sa prekidačem ON/OFF. Upaljena lampica označava da je zagrevanje počelo.
Vreme zagrevanja zavisi od vrste i temperature hrane i varira od 25 do 40 minuta. Ako je hrana ohlađena, vreme zagrevanja se može povećati. Posuda nema hermetičko zatvaranje.

Upotreba posude za zagrevanje hrane u automobilu
Uključite adapter za automobil u utičnicu i priključite ga na automobilski upaljač za cigarete. Vreme zagrevanja hrane se neznatno povećava u odnosu na kućnu upotrebu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Električna kutija za ručak sa priključkom za auto BEPER BC.160A
Uvoznik: Kuća od stila doo
Proizvođač: Beper
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.