Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Elvex sportske naočare SG13B TNT

Elvex sportske naočare SG13B TNT
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 14752

Poslednja Cena Bila Je: 1,119.00 din

Karakteristike proizvoda:

Elvex sportske naočare SG13B TNT

Ručice nisu podesive po dužini i uglu

Pogodne za manje lice

Ergonomske

Ledeno plavo tvrdo PC staklo

Otporne su na udar velike brzine

Proizvedene i testirane prema standardu ANSI Z87.1-2003

Pružaju zaštitu od UVA, UVB, UVC zracenja, kao i 81% zaštitu od plavog svetla i 14% od infra crvenog svetla

Dobre su za ljude koji puno vremena provode za računarom, radi smanjenja zamora oka, pošto redukuju talasne dužine UV zračenja koje emituju monitori računara (plavo svetlo) uz istovremeno veliku propustljivost vidljivog svetla VLT 66%, što ih čini i veoma pogodnim za sportske aktivnosti utmurnim vremenskim uslovima. Mogu se koristiti i tamo gde je potrebna otpornost na udar velike brzine, npr. kod vožnje motora, tenisa, vožnje bicikla,.. ali i za zaštitu pri obavljanju kućnih ili profesionalnih poslova.

Opis proizvoda:

Za ljude koji dosta vremena provode za računarom, radi smanjenja zamora oka, jer redukuju talasne dužine UV zračenja koje emituju monitori računara. Imaju dobru propustljivost vidljivog svetla, pa bolje redukuju blještanje od providnih ili žutih PC stakala pa su pogodne i za sport.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Elvex sportske naočare SG13B TNT
Uvoznik: Totum d.o.o
Proizvođač: Elvex
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.