Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Esperanza USB hub 4 porta EA126

Esperanza USB hub 4 porta EA126
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 69998

Poslednja Cena Bila Je: 1,099.00 din

Karakteristike proizvoda:

Esperanza

USB hub

4 porta

Model: EA126

USB 2.0

DC 5V, 500mA

Boja: crna

Materijal kućišta: plastika

Opis proizvoda:

Ponekad, broj USB portova na računaru prosto nije dovoljan! Pomoću ovog uređaja možete povećati broj USB portova za 4. To Vam pruža mogućnost da povežete dodatne uređaje poput eksternog hard diska, skenera, štampača ili tastature. Dovoljan razmak između portova obezbeđuje iskorišćavanje punog kapaciteta uređaja.

  • Stalak Za Odecu Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Esperanza USB hub 4 porta EA126
Uvoznik: Westaco d.o.o
Proizvođač: Esperanza
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.