Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Grundig ABS držač telefona oko vrata

Grundig ABS držač telefona oko vrata
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 699.00 din

Šifra Proizvoda: 106363

Proizvođač: Grundig

Brend: Grundig

Na Stanju

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.10 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Grundig ABS držač telefona oko vrata

Pogodan je za sve brendove pametnih telefona

Napravljen od fleksibilnog materijala

Rotira se za 360°

Opis proizvoda:

Bilo da sedite za stolom, vežbate, ležite na sofi ili u krevetu...držanje pametnog telefona u podignutom dužem vremenskom periodu može izazvati bol. Koristite ovaj Grundig držač za pametni telefon i opustite vaš vrat, ramena i ruke.

Ovaj super gadžet je zaista obogaćuje svakodnevni život. Držač pametnog telefona je multifunkcionalan. Prvo zato što odgovara svim telefonima. Bez obzira koji brend imate, držač se prilagođava različitim veličinama. Držač pametnog telefona se takođe može rotirati za 360°. To znači da možete da rotirate telefon horizontalno, vertikalno i svaki položaj između njih.

Ovaj fleksibilni držač služi i kao stono postolje za telefon. Na primer, stavite ga na kuhinjski pult ako želite da pratite recept tokom kuvanja. Ili ga koristite kao stalak za pametni telefon u kućnoj kancelariji za video pozive ili zum sastanke.

Konačno, držač možete nositi i oko vrata. Ovo je korisno ako želite da koristite telefon dok ležite, telefonirate ili gledate Netflix seriju. Praktično je i u avionu, na primer. Vaš vrat i ramena će sigurno imati koristi jer možete savijati fleksibilni držač tako da ne morate da gledate dole.

Univerzalni držač za pametni telefon sa rotirajućim ekranom za 360 stepeni. Pogodno za sve modele pametnih telefona. Savitljivi okvir nudi sve moguće pozicije. Univerzalni držač za pametni telefon sa rotirajućim ekranom za 360 stepeni. Pogodno za sve modele pametnih telefona. Savitljivi okvir nudi sve moguće pozicije.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Grundig ABS držač telefona oko vrata
Uvoznik: Velteh Pro d.o.o
Proizvođač: Grundig
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.