Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Jonizator i prečistač vazduha XJ-1100 sa UV svetlom

Jonizator i prečistač vazduha XJ-1100 sa UV svetlom
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 15,990.00 din

Šifra Proizvoda: 92952

Proizvođač: Medisana

Brend: Medisana

Na Stanju

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 2.10 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Jonizator i prečistač vazduha XJ-1100 sa UV svetlom

25 visokofrekventnih elektroda od plemenitog čelika, Zenion tehnologija proizvodi maksimalnu količinu negativnih jona

Sakupljanje dima, prašine i ostalih alergena na bazi elektrostatičkog filtera od plemenitog čelika, bez zamene filtera

Germicidalna UV lampa eliminiše bakterije, viruse, steriliše okolni vazduh, pomaže stvaranju zdrave prirodne sredine

neprekidni ili ciklični režim rada kojim upravlja mikro-kompjuter

Negativni joni 1x104/cm3, aktivni kiseonik < 0.05 ppm, UV lampa 20 μW/cm3

Napajanje: 220V AC & DC adapter

Dimenzije: 41x18x17 cm

Težina 2.1 kg

Kapacitet: 210m3

Opis proizvoda:

Bešuman, efikasan, bez zamenjivih filtera. Izuzetno efikasan proizvod - Jonizator i prečistač vazduha XJ-1100 namenjen je za prečišćavanje vazduha u kućama, stanovima ili poslovnim objektima. Radi na principu korišćenja napredne ZENION tehnologije jonskog lahora i proizvodi svež i čist vazduh u prostorijama u kojima boravite.

Svedoci smo sve većeg zagadjena životne sredine, a zatvorene prostorije u kojima boravimo idealna su mesta za razmnožavanje velikog broja bakterija i virusa koji ugrožavaju zdravlje ljudi. Jonizator i prečistač vazduha XJ-1100 proizvodi veliku količinu negativnih jona i aktivnog kiseonika koji poboljšava kapacitet apsorpcije kiseonika u krvi, okrepljuje telesne ćelije, eliminiše umor i povoljno deluje na simptome nervne iscrpljenosti, glavobolju, nesanicu i melanholiju koja se javlja zbog poremećaja centralnog nervnog sistema. Ojačan organizam i poboljšan metabolizam prisustvom negativnih jona u stanju je da se izbori sa mnogim simptomim prehlade i gripa. Istovremeno brzo otklanja duvanski dim, prašinu, mirise, neutrališe otrovne i štetne gasove.
XJ-1100 eliminiše neprijatne mirise iz vaše spavaće sobe, kuhinje i kupatila bez upotrebe bilo kakvog hemijskog dezodoransa. On vam neprekidno obezbeđuje čist i svež vazduh. Posebno projektovana, UV lampa koja je postavljena u unutrašnjem delu uređaja, uništava bakterije i viruse u vazduhu, čime se efikasno poboljšava kvalitet vazduha.

Jonizator i prečistač vazduha XJ-1100 poseduje elektrostatički filter koji služi za sakupljanje najsitnijih čestica nečistoća koje lebde u vazuhu poput duvanskog dima, prašine, polena, grinja, buđi i drugih alergena. Održavanje je minimalno, nikada ne treba menjati njegov elektrostatički filter. Filter ovog uređaja je trajan i jedino je potrebno njegovo čišćenje. To je jednostavan zadatak koji ne traje duže od 1 do 2 minuta. Samo je potrebno da otvorite prednju masku uređaja i elektrostatički filter obrišete vlažnom krpom, bez dodavanja deterdženata i abrazivnih sredstava za čišćenje. Preporučuje se čišćenje filtera nakon dve nedelje rada.

Rad ovog aparata je jednostavan. Samo ga uključite u strujnu utičnicu, izaberite neprekidni ili ciklični režim rada kojim upravlja mikro-kompjuter u zavisnosti od zagađenja i veličine prostorije. On je podesan za prostorije do 210m3 i idealan je prečistač vazduha za spavaće sobe, dnevne sobe, radne sobe, poslovne prostore, hotele, restorane, bolnice … itd. Možete ga smestiti na bilo kom mestu u vašem domu ili poslovnom prostoru. Bez dodavanja ikakvih hemijskih dezodoransa svež i čist vazduh postaće deo vaše svakodnevice. Izaberite najbolji Jonizator i prečistač vazduha na tržištu XJ-1100

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Jonizator i prečistač vazduha XJ-1100 sa UV svetlom
Uvoznik: Medisana trade d.o.o.
Proizvođač: Medisana
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.