Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

LG XBOOMGo PL5 prenosni bluetooth zvučnik

LG XBOOMGo PL5 prenosni bluetooth zvučnik
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 12,590.00 din

Šifra Proizvoda: 95852

Proizvođač: LG

Brend: LG

Na Stanju

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.60 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

LG XBOOMGo PL5 prenosni bluetooth zvučnik

Broj kanala: 2

Izlazna snaga: 20 W

Pasivni Radijator: Da

EQ - Sound Boost: Da

EQ - Standard: Da

Veličina (Š x V x D): 201 x 79 x 79 mm

POVEZIVANJE:

AUX ulaz (3.5mm): Da

USB type C ulaz (punjenje): Da

Charge Out: Ne

BATERIJA:

Baterija: 3.8V, 3900mAh

Vreme punjenja baterije: 4 sata

Dužina trajanja baterije: 18 sati

Podržani audio formati: SBC, AAC

POGODNOSTI:

Multipoint: Da

Wireless party link (Dual): Da

Wireless party link (Multi): Da

BLE (Automatic ): Da

Upgrade Manager (FOTA): Da

Bluetooth App: Da (Android)

Upravljenje glasom: Da (Google assistant, Siri)

Svetlo: Da

Vodootporan: Da (IPX5)

Bluetooth: Da

Indikator baterije: Da

Zvučnik za telefon: Da

Opis proizvoda:

LG XBOOM Go PL5. Novi izgled za izbalansiran zvuk. Jednostavno moderan. Uglađen, zaobljen dizajn sa završnom obradom presvučenom gumom jednostavno se drži i udobno staje u šaku, dok osvetljenje niskotonca u obliku prstena dodaje šarenoliku atmosferu vašem prostoru.

Tehnologija Meridian. Doživite izuzetan zvuk. LG XBOOM Go PL5 sa tehnologijom Meridian pruža vam premijum kvalitet zvuka. Duboki niski i bogati tonovi, prilikom svake reprodukcije muzike. Prestižni britanski kvalitet zvuka, Meridian. Od 1977. godine, kompanija Meridian pruža inovativna i elegantna rešenja za zvuk visokog kvaliteta. Ona pomera granice, prekida norme i isporučuje proizvode koji redefinišu našin na koji ljudi uživaju u muzici i filmovima, gde god da se nalaze. Vodeće tehnologije kompanije Meridian: Rigorozna filozofija kompanije Meridian, koja se zasniva na istraživanju, sačuvala je svoj položaj po pitanju ograničenja mogućnosti zvuka. Kao pionir zvuka visoke rezolucije i stručnjak u oblasti obrade digitalnog zvuka (DSP), kompanija Meridian je dala svoj doprinos razvoju i usvajanju revolucionarnih tehnologija.

Oživite muziku. Funkcija Pojačanje zvuka pojačava snagu i proširuje zvučno polje. Dovoljno je da pritisnete dugme da podignete atmosferu na zabavi.

Osetite jači ritam. Pasivni radijatori proizvode smele ritmove koji su dovoljno snažni da pokrenu zabavu gde god da idete. Dok niskotonci vibriraju treperuće osvetljenje u obliku prstena kreira šarenoliko pokrete koji unapređuju doživljaj žurke.

Uživanje uz zaštitu od vremenskih uslova. IPX5 oznaka znači da se vaš zvučnik može nakvasiti i nastaviti da radi, tako da ne morate da prekidate sa plesom.

Reprodukujte duže. Trajanje baterije od 18 časova pruža vam slobodu da uživate u muzici dok ste u pokretu bez potrebe da brinete o punjenju.

Umnožite muziku. Bežičnim putem povežite dva zvučnika LG XBOOM Go PL5 da udvostručite reprodukciju zvuka. Jači zvuk podrazumeva samo jedno – bolje žurke i veću zabavu.

Osvetljenje u više boja. Muzika sa unapređenom atmosferom. Šarena LED svetla variraju i smenjuju se sa ritmom unapređujući užitak na žurci.

Wireless Party Link. Umnožite muziku. Bežično povezujte do jednu stotinu zvučnika LG XBOOM Go PL5 za umnožavanje reprodukcije zvuka. Jači zvuk podrazumeva samo jedno – bolje žurke i veću zabavu.

Bluetooth okružujući zvučnici su spremni. Neka zvuk televizora bude sveobuhvatniji. Povežite dva zvučnika LG XBOOM Go PL5 sa LG TV-om i koristite ih za reprodukciju zvuka televizora. Jednostavno se podešava i pruža vam vibrirajući zvuk uz svaki sadržaj koji gledate.

Uživajte u muzici i još toga samo pomoću svog glasa. Pritisnite i držite dugme za reprodukciju dve sekunde, zatim govorite da aktivirate Google pomoćnika na svom Android™ telefonu ili Siri na iOS telefonu. Možete da reprodukujete muziku, potkaste i još toga jednostavnom glasovnom komandom.

Podelite liste pesama uz Multi Bluetooth. Uparite dva uređaja istovremeno preko aplikacije XBOOM. Upotrebite bilo koji od povezanih uređaja da neometano upravljate listom za reprodukciju bez prekida muzike.

Prihvatajte pozive putem spikerfona. LG XBOOM Go PL5 će automatski preći na dolazni poziv kada se muzika reprodukuje tako da jednostavno možete da delite poziv sa prijateljima.

Potpuna kontrola uz XBOOM aplikaciju. Kontrolišite sve preko jedne aplikacije. Preuzmite je u radnji Google Play Store.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: LG XBOOMGo PL5 prenosni bluetooth zvučnik
Uvoznik: Comtrade Distribution d.o.o.
Proizvođač: LG
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.