Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Lorus muški ručni sat RT377GX9

Lorus muški ručni sat RT377GX9
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 77772

Poslednja Cena Bila Je: 13,200.00 din

Karakteristike proizvoda:

Lorus

Muški ručni sat

Model: RT377GX9

Analogni

Kvarcni mehanizam

Tri kazaljke

Prikaz datuma

Mineralno staklo, ravno

Vodootporan do 50m

Kućište od nerđajućeg čelika

Kožni kaiš

Opis proizvoda:

Kvalitetan muški ručni sat sa kvarcnim mehanizmom. Kućište sata je vodootporno da 50m dubine, izrađeno je od nerđajućeg čelika, dok je kaiš od kože. Osim tri standardne kazaljke za sate, minute i sekunde, ovaj model ima i prikaz datuma.

Lorus – moć japanske tehnologije.
Pod budnim okom Korporacije Seiko, Lorus se impresivnom brzinom razvio u svetski poznat brend koji je, oslanjajući se na proverene japanske tehnologije, izgradio prepoznatljiv stil i vrhunski kvalitet. Svojim raznovrsnim kolekcijama i pristupačnim cenama, Lorus uspeva da parira brendovima sa mnogo dužom tradicijom u proizvodnji satova.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Lorus muški ručni sat RT377GX9
Uvoznik: Vitanov d.o.o
Proizvođač: Lorus
Zemlja porekla: Hong Kong

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.