Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Mikrofon za podkast Trust GXT 252 Emita

Mikrofon za podkast Trust GXT 252 Emita
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 105187

Poslednja Cena Bila Je: 14,299.00 din

Karakteristike proizvoda:

Studijski USB mikrofon za striming

Žični mikrofon - povezivanje preko USB-a

Dužina kabla: 180 cm

Frekvencijski odziv: 18 Hz - 21000 Hz

Impendansa: 200 Ohm

Osetljivost: -35 dB

Nivo zvučnog pritiska: 135 dB

Tip senzora: kondenzator

Pick-up obrazac: cardioid

Uzorkovanje: 16 bita, 48 kHz

Vrsta antivibracionih mera: držač za udarce, pop filter, kofer za nošenje

Tip postolja: metalni stoni stalak

Kompatibilni uređaji: pc, laptop, konzole za igranje

Kompatibilne konzole: PS4, PS5

Kompatibilne softverske platforme: Windows, Chrome OS, Mac OS

Dimenzije mikrofona: 16 x 4.7 cm

Sistemski zahtevi: PC ili laptop sa USB portom, Windows 7, 8, 10

Opis proizvoda:

GXT 252 Emita
Da li ste vloger, pevač, igrač ili jednostavno volite skajp, viber, zoom ili da ćaskate sa prijateljima ceo dan? Onda vam je potreban odličan mikrofon! Sa Trust Emita USB studijskim mikrofonom možete lako da snimate i povežete se da biste došli do ostatka sveta.

Topao, bogat i jasan zvuk
Kada pravite podkast, muzički snimak ili vlog, potrebni su vam profesionalni rezultati. Sa Emita USB studijskim mikrofonom moći ćete da pevate, repujete ili snimate akustične instrumente uz obezbeđivanje čistog i toplog zvuka. Kardioidni obrazac snimanja hvata većinu zvukova sa prednje strane mikrofona, dok su ambijentalni šumovi jedva primetni. Ovo vam omogućava da snimate veoma fokusirano, tačno onako kako želite.

Šokantno stabilan
Zahvaljujući teškom metalnom postolju i vrhunskom držaču za šok, mikrofon stoji stabilno na bilo kojoj površini. Nosač sprečava da vibracije putuju uz postolje mikrofona, tako da možete da nastavite da snimate čak i kada slučajno udarite u sto, mali udarci će biti apsorbovani.

Duoble-Screen Pop filter i kapica od pene
Da li mrzite da trošite vreme uređujući svoje snimke, da biste minimizirali eksplozije (kao što su P i B) ili šištanje? Sa uključenim pop filterom sa duplim skrinom, imaćete poboljšan kvalitet govora. Uverite se da će vas svi jasno čuti, bez potrebe za preteranim uređivanjem. Poklopac od pene uklanja zvukove duvanja, savršeno kada radite intervju na vetrovitoj lokaciji.

Mobilno snimanje
Zahvaljujući izdržljivom aluminijumskom koferu, svoj studio za snimanje možete učiniti mobilnim. Ponesite mikrofon sa sobom kada putujete, futrola će vam obezbediti bezbedno skladištenje tokom transporta. Emita USB studijski mikrofon ima digitalnu USB vezu, što ga čini idealnim za rad na bilo kom računaru i laptopu. Samo ga priključite i počnite da snimate, nije potrebna instalacija ili drajver.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Mikrofon za podkast Trust GXT 252 Emita
Uvoznik: Comtrade Distribution d.o.o.
Proizvođač: Trust
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.