Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Mobvoi Pametni Sat TicWatch S2 Glacier

Mobvoi Pametni Sat TicWatch S2 Glacier
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 9,990.00 din

Šifra Proizvoda: 106147

Proizvođač: Mobvoi

Brend: Mobvoi

Na Stanju

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.10 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Mobvoi SmartWatch

Model: TicWatch S2

Dimenzije (mm): 46.6 x 51.8 x 12.9

Masa: oko 50 g

Boja: Glacier

Kućište sata je napravljeno od poliamida i fiberglas

Narukvica je napravljena od silikona 22 mm koja se može menjati

Operativni sistem: Wear OS by Google

AI tehnologija: Google Assistant™, Mobvoi TicMotion

Kompatibilnost sa telefonima: Android, iPhone

Platforma: Qualcomm® Snapdragon Wear™

Ekran: 1.39in AMOLED (400 x 400 px)

Povezivanje: Bluetooth v4.1, WiFi 802.11 b/g/n

GNSS (globalni navigacioni satelitski sistem): GPS+Beidou+Glonass

NFC Payments: ne podržava

Senzori: Akcelerometar, senzor žiroskopa, senzor otkucaja srca, senzor van tela niske latencije

Kapacitet baterije: 415mAh (trajanje do 2 dana)

Američki vojni standard 810g: MIL-STD-810G: Rad između -20ºC do 55ºC; otporan na vlagu, prašinu i slanu maglu.

Vodootporna ocena: 5 ATM (spreman za plivanje, do 50m)

Opis proizvoda:

Dizajniran da izdrži ekstremne uslove i okruženja, TicWatch S2 je savršen pomoćnik da ostanete povezani dok stupate u kontakt sa divljom stranom prirode – bilo da se radi o ronjenju ili spuštanju na alpske padine.

Napravljen da izdrži ekstremne temperaturne fluktuacije, udarce, prašinu i vodu. Samopodstaknuto praćenje sporta, podržano TicMotion AI algoritmima. Vrhunske i moćne performanse. Multi-navigacioni sistem (GPS, GLONASS, Beidou) za brzo i precizno pozicioniranje. Snaga kroz tvoje avanture uz duže trajanje baterije. Proaktivna pomoć od Google Assistant™-a. Hiljade aplikacija na Google Play-u. Kontinuirano praćenje otkucaja srca. Spreman za plivanje do 50m pod vodom.

Snažan ugrađeni navigacioni sistem će vas održati povezanim u udaljenim oblastima i na velikim nadmorskim visinama, jer MIL-STD-810G sertifikat i vodootporna ocena od 5 ATM znače da vaš sat može da izdrži ekstremne temperature i uslove. Opremljen senzorima, pametnim režimima fitnesa, pa čak i dizajnom dugmadi protiv klizanja, vaš sat će pratiti vaš napredak dok će ostati povezan, lak za rukovanje i netaknut.

TicWatch S2 pokreće TicMotion, Mobvoi-jev paket vlasničkih AI algoritama za proaktivno otkrivanje vašeg kretanja, praćenje vaših aktivnosti plivanja i pružanje vaših fitnes zapisa, sve bez klikova.

Wear OS by Google novi dizajn omogućava brz pristup informacijama koje su vam potrebne. Novi tok obaveštenja olakšava pregled najnovijih ažuriranja, a Google Assistant™ sada pruža proaktivnu pomoć tokom dana.

Birajte između hiljada različitih interfejsa i kaiševa za satove koji vam pomažu da izrazite svoj jedinstveni identitet.

TicMotion je nevidljiva tehnologija koja proaktivno prati vaše aktivnosti bez potrebe da bilo šta aktivirate – prevazilazi samo brojanje koraka ili izračunavanje kalorija. Pokrenut Mobvoi-jevim inovativnim AI algoritmima, maksimizira mogućnosti vašeg pametnog nosivog uređaja i neprimetno se integriše u vaš život. TicMotion AI algoritmi automatski prate vaše dnevne aktivnosti 24 sata dnevno, bilo da trčite ili spavate (uskoro) bez otvaranja aplikacija (funkcija TicMotion će zahtevati instalaciju najnovije verzije aplikacije za sat TicEkercise. Više vrsta sportskih aktivnosti će biti podržano kroz tekuće nadogradnje softvera.). Takođe generiše analizu ponašanja koja odgovara svakoj aktivnosti. Najsavremeniji algoritmi za mašinsko učenje razlikuju vaš tip zaveslaja i neprimetno broje vaše krugove i udarce dok plivate. Svi vaši ključni pokazatelji performansi kao što su vreme kruga, brzina, plivački golf (SVOLF) biće snimljeni i generisani odmah nakon što završite sa plivanjem.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Mobvoi Pametni Sat TicWatch S2 Glacier
Uvoznik: Refot B
Proizvođač: Mobvoi
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.