Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Naipo Bežični električni masažer za oči MGE-1822

Naipo Bežični električni masažer za oči MGE-1822
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 105235

Poslednja Cena Bila Je: 9,999.00 din

Karakteristike proizvoda:

Naipo Masažer za oči

Model: MGE-1822

Ugrađena baterija, 1500mAh

USB punjenje, Tipe-C

Radno vreme: 90 minuta

Nazivna snaga: 5V,

Neto težina: 0,4 kg,

Materijal: ABS plastika

Ulaz: 100-240VAC, 50/60Hz,

Izlaz: DC 5V, 1A USB Tipe-C kabl

Dimenzije: 9.8 x 8.35 x 20.8 cm

Opis proizvoda:

Inteligentni masažer za oči
Posle napornog dana za računarom u kancelariji ili u vožnji, oči se umore, glava počinje da vas boli i zaista želite da se opustite. Najefikasniji način je masaža. ali ne mogu svi priuštiti konstantne posete masera. Postoji još jedno rešenje - Naipo MGE-1822 masažer za oči. Stavite ga i uživajte u masaži.

Sa sveobuhvatnim funkcijama i elegantnim izgledom, bežični električni masažer za oči može vam pomoći da se oslobodite umora očiju i smanjite podočnjake, donoseći vam udobno i prijatno iskustvo.

Napomena: Ako ste zabrinuti zbog konjuktivitisa, katarakte, glaukoma ili drugih hroničnih i inflamatornih procesa u predelu oko očiju, ne počinjite samostalno masažu, onsultujte se sa svojim lekarom pre upotrebe masažera.

Tehnologije za borbu sa umorom očiju. Kako masažer radi?
Spolja, masažer podseća na masku za spavanje. Spoljašnji sloj je snažno plastično kućište. Unutrašnjost je obložena veštačkom kožom za udoban osećaj. Iza - elastična traka za pričvršćivanje na glavi.
Unutra - vibracioni motori i vazdušni jastuci. Vibracioni motori nežno i efikasno masiraju paraorbitalno područje (oči i područje oko njih) uz pomoć vibracije, a vazdušni jastuci se nežno sabijaju usled promene pritiska.

U predelu ispod očiju, gde su podočnjaci, postoji infracrveno grejanje, koje dodatno opušta mišiće i pojačava efekat masaže. Masažer ima ugrađene zvučnike. Pustite jedan od četiri zvuka prirode koji će vam pomoći da se opustite. Masažer napaja ugrađena baterija. Puni se preko USB-a iz zidne utičnice ili USB porta.

Tri režima masaže za smanjenje zamora očiju
Ukupno postoje 3 režima: SLEEP režim, SREDNJI režim i HARD režim. Vazdušni pritisak, vibracije, toplota i muzika kombinovani su u različitim režimima tako da možete uživati u spa masaži očiju.
Kontrola je jednostavna - 2 dugmeta i LED displej za prikaz izabranog režima.
Dugme za uključivanje.

Pritisnite dugme da biste uključili masažer i držite da biste ga isključili. Podrazumevano, instrument je u režimu mirovanja. Pritisnite dugme da biste izabrali režim masaže: SLEEP/MED/HARD.
– SLEEP režim (15 min) – umirujući. Masaža i grejanje vazdušnim jastukom. Vibracija je onemogućena. Nežna i opuštajuća masaža, tokom koje možete čak i da spavate!
– MED režim (15 min) – srednji intenzitet. Vibraciona masaža i grejanje. Vazdušni jastuci su onemogućeni. Redovna masaža prijatnog intenziteta
– HARD režim (15 min) – visoki intenzitet. Masaža vazdušnim jastukom, vibraciona masaža i grejanje. Intenzivna i moćna masaža

Bluetooth veza
Naipo Eie Therapi Massager ima ugrađene zvučnike unutra i omogućava vam da se povežete preko Bluetooth-a da biste pustili listu pesama. MED i HARD režimi sa unapred snimljenom muzikom poboljšavaju opuštanje.
Dugme za muziku. Pritisnite dugme da biste uključili zvučnike i držite da biste isključili.

Audio terapija
Pritisnite dugme da izaberete pesmu: žubor potoka, šuštanje talasa, cvrkut cvrčaka, šum kiše.
Isključite muziku neprekidnim pritiskom na dugme za napajanje 3 puta ako vam se ne sviđa.

Lagano korišćenje sa kontrolom jednim klikom
Sa jasnim LCD ekranom, možete lako da prelazite između različitih režima pritiskom na dugme. Automatsko odbrojavanje od 10-15 minuta je podešeno da uštedi energiju i zaštiti vaše oči. Jednostavno uživajte u masaži nakon dana punog rada i umora.

Prenosiv i punjiv
Masažer za oči se sklapa za 180°, čineći ga malim I praktičnim za stavljanje u torbu i nošenje sa sobom na putovanja. Elastična traka je podesiva za različita lica. Ugrađena punjiva baterija od 1500 mAh lako se puni uz pomoć priloženog USB kabla za punjenje.

Sklopivi dizajn
Dizajn Naipo MGE-1822 masažera je dizajniran tako da je uređaj što je moguće kompaktniji kada se sklopi i da lako stane čak i u žensku tašnu. Komplet uključuje praktičnu kutiju za odlaganje.

Mladost i svež izgled
Masažer za oči Naipo MGE-1822 ima kompleksan efekat. Već nakon prve upotrebe primetićete rezultat. Podočnjaci i modrice ispod očiju počeće da se povlače, a nakon redovne upotrebe potpuno će nestati. Mimične bore oko očiju počeće postepeno da se izglađuju, koža lica će se zategnuti, a vi ćete se osećati okrepljeno, zdravije i srećnije!

Kvalitetni materijali
Izrađen od kvalitetne plastike. Unutrašnjost je od mekanog materijala za dobru ventilaciju i sprovodjenje toplote.

Najbolji poklon za zdravlje i raspoloženje
Šta pokloniti? Sigurno biste i sami želeli da dobijete masažer za oči na poklon. Štaviše, ovo nije samo poklon, već manifestacija brige.

Masažer će vam pomoći da se opustite, poboljšate zdravlje i oraspoložite se. Ovo je najbolji poklon za osobu koja provodi mnogo vremena za računarom ili vožnjom. Masažer Naipo MGE-1822 će rado koristiti svaki dan, svaki put sećajući se vas sa zahvalnošću.

Vrste masaže:
Kompresijsko-akupunkturna masaža
Vazdušna kompresivna masaža je jedinstvena tehnika koju je uvela japanska kompanija Fujiirioki 1995. godine. Ispod presvlake stolice postavljeni su vazdušni jastuci koji su se punili i izduvavali u određenom redosledu, razvijenom najboljim lekarima specijalistima. Jastuci su stvarali delikatan pritisak na površinu tela, što je stimulisalo pozitivne procese u potkožnom tkivu, mišićima i vezivnom tkivu ligamenata.

Masaža vazdušnim jastucima nežno utiče na mišiće, poboljšava cirkulaciju krvi i odliv limfe. Ovo efikasno eliminiše otok, ublažava umor i daje prijatno opuštanje. Međutim, ova tehnika ne pruža dubok uticaj na biološki aktivne tačke, pa se koristi tačkasto, po metodi akupunkture.

Još 3000 godina pre nove ere, kineski iscelitelji su koristili akupunkturu za lečenje. Prema njihovoj filozofiji, univerzum i čovek postoje zahvaljujući energiji života – či. Energija se kreće kroz telo duž 14 nevidljivih meridijana. Ako se poremeti njegovo harmonično kretanje, nastaju bolovi i bolesti - blokade. Možete deblokirati slobodan protok energije delujući na vitalne tačke kroz akupunkturu ili akupresuru. Sa stanovišta zvanične medicine, takva masaža je neka vrsta refleksologije, obavlja funkcije prevencije i lečenja tela.

Masažer deluje na akupunkturne tačke lica. Ovo poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže ćelijama da se aktivno zasićuju kiseonikom, eliminišu bol, ublažavaju napetost i intraokularni pritisak. Pored toga, masaža eliminiše fine bore, podočnjake i kese ispod očiju.

Vibraciona masaža
Tehnika fizioterapije, čiji je osnivač švedski lekar G.Zander. Razvio je čitav niz vežbi i manipulacija zasnovanih na uticaju mehaničkih vibracija. Ova procedura je brzo stekla popularnost, posebno u lečenju respiratornih bolesti.

Vibraciona masaža proširuje krvne sudove, poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže ćelijama da se aktivno zasićuju kiseonikom. Uklanja otok, bol i ublažava napetost. Nakon vibromasaže oseća ćete se osveženo i odmorno.

Mišljenje lekara
Redovna masaža masažerom će pomoći:
- ublažavanje bolova;
- normalizovati cirkulaciju krvi i pritisak;
- oslobodite se glavobolje;
- sprečavaju razvoj miopije i hipermetropije, katarakte i glaukoma.

Naipo je vodeća svetska kompanija u proizvodnji svih vrsta proizvoda za masažu.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Naipo Bežični električni masažer za oči MGE-1822
Uvoznik: Portative Trade d.o.o.
Proizvođač: Naipo
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.