Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Notebook Punjač Za Kola

Notebook Punjač Za Kola
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Proizvođač: NA

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 13649

Poslednja Cena Bila Je: 3,790.00 din

Obavesti me kad stigne

Karakteristike proizvoda:

Laptop Punjač Za Automobil

Kapacitet 7500 mA

Zaštita od kratkog spoja i prenapajanja

Termalna zaštita

8 različitih adaptera za različite tipove računara i različite kapacitete baterija

Ulazni napon 12 V

Dimenzije 17 x 4 x 26 cm

Opis proizvoda:

Lap top punjač za kola. Ovaj izvanredni uređaj kapaciteta 7500 mA pretvoriće Vaš automobil u kancelariju. Uređaj je vrlo pouzdan i efikasan, poseduje zaštitu od kratkog spoja, prenapajanja kao i termalnu zaštitu. Uređaj naravno poseduje indikator uključivanja kao i 8 različitih adaptera za razne tipove prenosivih računara i kapaciteta baterija. Sa ovim punjačem možete koristiti i druge uređaje kao što su prenosivi DVD playeri i slično. Punjač za prenosive računare je idealan za poslovne ljude, prezentere, komercijaliste, trgovačke putnike kao i transportne firme. Sa ovim uređajem ne zavisite više od kapaciteta baterije u vašem prenosivom računaru, sada jednostavno priključite vaš računar na ovaj punjac i pretvorite vaš automobil ili bilo koji prostor sa utičnicom od 12V u Vašu pokretnu kancelariju. Ulazna voltaža je 12V a izlazna voltaža se podešava priloženim ključem prema kapacitetu baterije na vašem prenosivom računaru.

  • Masine Za Rezance i Testeninu Marcato Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Notebook Punjač Za Kola
Uvoznik: Filnicom d.o.o.
Proizvođač: NA
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.