Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Sony PlayStation Portable - PSP - Base Pack 1004 White

Sony PlayStation Portable - PSP - Base Pack 1004 White
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 20658

Poslednja Cena Bila Je: 13,990.00 din

Karakteristike proizvoda:

Sony PlayStation Portable - PSP - Base Pack 1004 WHITE

19% tanji i 33% lakši od svog prethodnika

Masa: 189 gr. sa baterijom

CPU: PSP CPU - System clock frequency 1 - 333 MHz

Osnovna memorija: 64 MB

Rezervisana memorija: DRAM: 4 MB

Display:

4.3 inch, 16:9 Wide screen TFT LCD

Rezolucija: 480 x 272 pixel, 16.77 miiona boja

Maksimalno osvetljenje: 180 / 130 / 80cd/m2 - pri napajanju pomoću baterije

Maksimalno osvetljenje: 200 / 180 / 130 / 80cd/m2 - pri napajanju iz strujne mreže

Zvuk: Stereo zvučnici

Dolby Digital 7.1 surround

Osnovni ulazi / izlazi:

Ugrađen video out port (mogucnost povezivanja na TV)

Uklonjen IrDA port

Memory Stick Duo™ / Duo Pro

Disc Drive: UMD Drive (Read only)

Osnovni konektori:

Memory Stick Duo™ Slot

DC IN 5V konektor

Konektor za slušalice

Tasteri:

Navigacioni tasteri (Gore / Dole / Desno / Levo)

Analog Stick

Enter tasteri: (Triangle, Circle, Cross, Square)

Levo / Desno - bočni tasteri

START taster

SELECT taster

HOME taster

POWER / HOLD tasteri

Display taster

Sound taster

Volume + / -

OPEN latch (UMD) - otvaranje prostora za UMD disk

Napajanje: Lithium-ion Baterija 1200mAh, autonomija Igre 4 - 6 h, Video 5 - 6 h (UMD)

Kompatibilnost: PSP Game, UMD Audio (profile name TBD), UMD Video (profile name TBD)

Kodek:

UMD: H.264/MPEG-4 AVC Main Profile Level3 - video

Memory Stick: MPEG-4 SP,AAC - video

UMD: linear PCM,ATRAC3plus™ - audio

Memory Stick: ATRAC3plus™,MP3(MPEG1/2 Layer3) - audio

Enkripcija: 128bit AES (Copyright protection technology) MagicGate™



Paket sadrži:

AC adapter

Lithium-ion Baterija 1200mAh

Opis proizvoda:

Nije preterano reći da će mnogi vreme računati od pojave Sony Play Station Portable uređaja jer sa ovom konzolom zaista nastupa nova era kako u elektronskoj industriji tako i u životima ljudi. Sigurno je i da će neki ljudi reći kako je moguće da jedna igračka ima toliki značaj ali PSP nije igračka u šta ćete se uveriti ako pročitate opis do kraja.

Dimenzije ovog portabl multimedijalnog čuda su 17 x 7.4 x 1.86 cm što u prevodu znači da je dovoljno mali da se može nositi i na daleka putovanja, a opet dovoljno je velik da se sa njegovog ekrana možete nesmetano gledati film. Ovaj model je 19% tanji i 33% laksi od svog prethodnika. Sony je veoma ozbiljno shvatio ovaj uređaj što potvrđuje i razvoj novog medija samo za PSP. UMD - Universal Media Disc kao što mu samo ime kaže je univerzalni disk, za PSP vam nije potreban čitač za DVD, DivX, mp3, pametni univerzalni disk je jedini medij koji se koristi na PSP-u. UMD je manji od običnog mini diska na koje ste navikli, prečnik UMD-a je 6 cm dok mu je kapacitet 1.8 GB što je priznaćete dovoljno za smeštanje igrica, filmova, muzike, fotografija. PSP™ jeste zamišljen kao multimedijalni sistem za zabavu ali njegove mogućnosti zaista zaslužuju ime koje nosi Play Station. Gde god da ste krenuli, ma šta da radite naćićete nešto čime će Vas PSP zabaviti bila to muzika, film, omiljena igrica ili gledanje fotografija, sa PSP-om i putovanje do Australije je suviše kratko, a gradski prevoz jednostavno radi kao u Japanu.

Veličina ekrana je 4.3 inča oko 11 cm, sa rezolucijom 480 x 272 pixela i 16.77 miiona boja, osvetljenjem oko 200 kandela po kvadratnom metru što je približno kao kod srednjih kompjuterskih monitora, svi ovi podaci govore da je to izuzetan ekran sa kristalno čistom slikom. Naravno uživanje u igrici ili filmu nije potpuno bez zvuka, a za zvuk su zaduženi zvučnici na prednjem delu konzole kao i stereo slušalice koje dobijate u paketu. Konzola ima dekoder za Dolby Digital 7.1 surround tako da ćete uz malo truda od takozvane igračke napraviti i pravi bioskop.

Što se tehničkih stvari tiče u PSP je ugrađen procesor od 333 MHz minijaturnih dimenzija, osnovna memorija je 64 MB RAM dok je rezervisana memorija 4 MB DRAM.

Ukoliko još niste zadovoljni onda je to novi izazov za Sony, što u svakom slučaju nije loše, ali trenutno nije moguće naći bolju portabl konzolu. PSP ima moćan ekran bez mrtvih pixela, proizvodi savršen zvuk i sliku i ima inteligentno raspoređene tastere.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Sony PlayStation Portable - PSP - Base Pack 1004 White
Uvoznik: IrisMega d.o.o
Proizvođač: Sony
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.