Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Sony PlayStation Portable Street konzola sa Spiderman Web of Shadows igricom

Sony PlayStation Portable Street konzola sa Spiderman Web of Shadows igricom
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 38891

Poslednja Cena Bila Je: 13,590.00 din

Karakteristike proizvoda:

Sony PlayStation Portable Street

PSP konzola sa igricom - Spiderman, Web of Shadows

LCD displej: 4.3 inča/10.9cm (16:9)

full-transparent type

TFT uz prikaz približno 16.770.000 boja

Priključci:

- DC IN 5V

- Hi-Speed USB (USB 2.0 kompatibilno)

- Priključak za slušalice

- Memory Stick PRO DuoTM slot

Napajanje: AC adapter: DC 5.0 V, Li-ion punjiva baterija

Kompatibilni kodeci: Universal Media Disc Video: H.264/MPEG-4 AVC Main Profile Level 3; Audio: H.264/MPEG-4 AVC Main Profile Level 3, Linear PCM, ATRAC3plusTM Memory StickTM

Dimenzije konzole (ŠxVxD): 172.4 x 73.4 x 21.6 mm

Težina: 223 g (sa baterijom)

Opis proizvoda:

Uživaj u omiljenoj muzici, video snimcima i, naravno, igricama, gde god da si, uz ekran dijagonale 10.9cm! Uz svoj novi PSP Street dobijaš i igricu iz Spiderman serijala - Web of Shadows!

Nije preterano reći da će mnogi vreme računati od pojave Sony Play Station Portable uređaja jer sa ovom konzolom zaista nastupa nova era kako u elektronskoj industriji tako i u životima ljudi. Sigurno je i da će neki ljudi reći kako je moguće da jedna igračka ima toliki značaj ali PSP nije igračka!
Sony je veoma ozbiljno shvatio ovaj uređaj što potvrđuje i razvoj novog medija samo za PSP. UMD - Universal Media Disc kao što mu samo ime kaže je univerzalni disk, za PSP vam nije potreban čitač za DVD, DivX, mp3, pametni univerzalni disk je jedini medij koji se koristi na PSP-u. UMD je manji od običnog mini diska na koje ste navikli, prečnik UMD-a je 6 cm dok mu je kapacitet 1.8 GB što je priznaćete dovoljno za smeštanje igrica, filmova, muzike, fotografija. PSP™ jeste zamišljen kao multimedijalni sistem za zabavu ali njegove mogućnosti zaista zaslužuju ime koje nosi Play Station. Gde god da ste krenuli, ma šta da radite naćićete nešto čime će Vas PSP zabaviti bila to muzika, film, omiljena igrica ili gledanje fotografija, sa PSP-om i putovanje do Australije je suviše kratko.
Veličina ekrana je 4.3 inča oko 11 cm, sa rezolucijom 480 x 272 pixela i 16.77 miiona boja, osvetljenjem oko 200 kandela po kvadratnom metru što je približno kao kod srednjih kompjuterskih monitora, svi ovi podaci govore da je to izuzetan ekran sa kristalno čistom slikom. Naravno uživanje u igrici ili filmu nije potpuno bez zvuka, a za zvuk su zaduženi zvučnici na prednjem delu konzole.
Ukoliko još niste zadovoljni onda je to novi izazov za Sony, što u svakom slučaju nije loše, ali trenutno nije moguće naći bolju portabl konzolu. PSP ima moćan ekran bez mrtvih pixela, proizvodi savršen zvuk i sliku i ima inteligentno raspoređene tastere.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Sony PlayStation Portable Street konzola sa Spiderman Web of Shadows igricom
Uvoznik: IrisMega d.o.o
Proizvođač: Sony
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.