Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Super Mario Bros. Warp Pipe šolja za putovanje

Super Mario Bros. Warp Pipe šolja za putovanje
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Cena Sa PDV-om: 2,499.00 din

Šifra Proizvoda: 106643

Proizvođač: Paladone

Brend: Super Mario

Na Stanju

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Plaćanje: Pouzećem, Uplatnicom, Visa, Master, Dina Karticom, e-banking, 6 rata Intesa karticama

Dostava: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.10 kg (cena dostave)

Dodaj u Korpu

Naručivanje telefonom:

069-609-149 radnim danima od 09-17 h

069-609-150 radnim danima od 09-17 h

011-3047-098 radnim danima od 09-17 h

facebook messenger

Karakteristike proizvoda:

Super Mario Termo Šolja

Zapremina: 450 ml

Motiv: Super Mario Bros.

Materijal: nerđajući čelik, plastični poklopac

Opis proizvoda:

Savršena šolja za sve ljubitelje Super Maria, ova super Super Mario šolja za putovanja je idealna za putovanje na posao, vožnje autobusom ili kratke šetnje gradom. Napravljena od nerđajućeg čelika, šolja ima zabavan Super Mario dizajn koji odaje počast ranijim igrama u ovoj izuzetno popularnoj franšizi. Putna šolja sa retro igricama je odličan poklon za ljubitelje Super Mario serije, kao i za ljubitelje old school igrica. Super Mario putna šolja može da primi 450 ml (16 oz) i ima plastični poklopac. Jedan od najpopularnijih i trenutno prepoznatljivih likova iz video igara svih vremena, Mario se prvi put pojavio u kultnoj arkadnoj igri Donkei Kong iz 1981. pod imenom Jumpman. Od tada, Mario je postao legenda u popularnoj kulturi i bio je odlučujuća figura ne samo za Nintendo, već i za celu industriju igara. Od kada je postigao veliki uspeh sa Super Mario Bros. Mario je imao ogroman uspeh sa drugim serijama kao što su Super Mario Galaki, Super Mario 3D Vorld i veoma popularni trkački spin-off Super Mario Kart. Super Mario putna šolja je zvanično licencirani Super Mario proizvod.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Super Mario Bros. Warp Pipe šolja za putovanje
Uvoznik: IrisMega d.o.o
Proizvođač: Paladone
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.