Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Vic Firth Palice serije NOVA N5B

Vic Firth Palice serije NOVA N5B
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 5020

Poslednja Cena Bila Je: 390.00 din

Karakteristike proizvoda:

Vic Firth Palice serije NOVA N5B

Vic Firth Nova palice za bubnjeve izrađene su od istog Drveta Visokog kvaliteta koji se koristi za izradu Vic Firth brend palica.

Nova Palice 5B, Orah, L = 40,6 cm, Ø = 14,8 mm

Opis proizvoda:

Palice za bubnjeve najpoznatijeg svetskog proizvodjaca iz serije Nova.

  • Stalak Za Odecu Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Vic Firth Palice serije NOVA N5B
Uvoznik: Mitros Music DOO
Proizvođač: Vic Firth
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2023.