Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Wurth Vazdušni kompresor za auto gume 12V 0997715039

Wurth Vazdušni kompresor za auto gume 12V 0997715039
Klikni na sliku za uvećan prikaz
Ocena Posetilaca

Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 65036

Poslednja Cena Bila Je: 2,490.00 din

Karakteristike proizvoda:

Wurth

Vazdušni kompresor za auto gume 12V

Kapacitet od 11 lit/min

Priključak za upaljač od 12V

Kabl dužine 3 m

Pregledan manometar

Dimenzije kompresora: 130 x 70 x 120 mm

Maksimalni radni pritisak: 17 BAR (250 PSI)

Maksimalna jačina struje: 10A

Set adaptera

Napomena: da bi se produžio radni vek kompresora, njegov rad ne bi trebao da bude duži od kontinualnih 10 minuta. Nakon tog vremena omogućiti da se on ohladi oko 8 minuta pre nastavka rada.

Opis proizvoda:

Kompaktni mobilni kompresor za vazduh sa preciznim manometrom i ojačanim crevom za vazduh. Kapacitet od 11 lit/min obezbeđuje brzo i lako naduvavanje guma na kolima, motorciklima, skuterima, biciklima, naduvavanje gumenih čamaca i kanua, dušeka za plažu, lopti.
Priključak za upaljač od 12V i kabl dužine 3m obezbeđuju laku i bezbednu upotrebu ovog uređaja. Pregledan manometar obezbeđuje kontrolu i preciznost u radu.

Wurth grupa je svetski veleprodavac spona, vijaka i vijčanih pribora, hemijskih artikala, drvenih i metalnih okova, alata, mašina, instalacionog materijala, proizvoda za automobile, upravljanja inventarom, skladištem i sistemom za pretraživanje. Wurth Grupa se tokom prethodnih šest decenija razvila od preduzeća sa dva zaposlena do vodećeg preduzeća na svetskom tržištu montažne opreme i materijala za pričvršćivanje. Međutim, ostalo je ono isto strastveno opredeljenje svih zaposlenih koji veruju da nije dovoljno samo zadovoljiti kupce, Wurth želi da ih oduševi. To je ono što Wurth brend predstavlja.

  • Rodjendanska Akcija

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Deklaracija proizvoda: Wurth Vazdušni kompresor za auto gume 12V 0997715039
Uvoznik: Wurth d.o.o. Beograd
Proizvođač: Wurth
Zemlja porekla: Kina

Reklamacije, Zamena Proizvoda...

Reklamacije:

Preporučujemo da od dana prijema paketa pa najmanje do isteka roka od 14 dana sačuvate kompletan proizvod sa svim pripadajućim elementima (proizvod, fiskalni račun, kompletna dokumentacija, kutija, zaštitni elementi…) Više o Ovome

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana od dana prijema paketa, opravka, zamena ili povraćaj novca u roku od 6 meseci i opravka ili zamena u roku 2 godine.

Na osnovu člana 151. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavmo vas, da u slučaju da odbijemo vašu reklamaciju ili osporimo vaše pravo na odustajanje od Ugovora na daljinu, možete pokrenuti postupak rešavanja spora vansudskim putem pred Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Nemanjina 22-26 Beograd sajt mtt.gov.rs

Detaljno o svemu: Prava i obaveze potrošača, reklamacije

© SveZaKucu.rs 2003. - 2024.