Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Konvektorska grejalica Zilan ZLN6241

Da li vam je potreban dodatni izvor toplote u garaži, spavaćoj sobi ili na terasi? Ova termostatski kontrolisana grejalica je prijatan, dodatni izvor toplote za prostorije do 25m².

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Grejalice i Kaloriferi

Šifra Proizvoda: 106061

Poslednja cena bila je: 5890 din

Karakteristike proizvoda: Konvektorska grejalica Zilan ZLN6241

Konvektorska grejalica

Termostat sa 9 nivoa temperature

2 nivoa snage

Idealna za prostorije površine do 25m² standardne visine plafona

SNaga: 2500W

Zagreva se za 2 minuta

Zaštita od pregrevanja

Dužina naponskog kabla: 140 cm

Dimenzije: 70 x 45 x 8.5 cm

Može se montirati na zid

Opis proizvoda: Konvektorska grejalica Zilan ZLN6241

Da li vam je potreban dodatni izvor toplote u garaži, spavaćoj sobi ili na terasi? Ova termostatski kontrolisana grejalica je prijatan, dodatni izvor toplote za prostorije do 25m².

Konvektorska grejalica je revolucionarno grejanje koje podiže sobnu temperaturu za nekoliko minuta nakon uključivanja. Termostat, jednom podešen, održavaće temperaturu bez dodatne intervencije.

Konvektorska grejalica ZILAN ZLN6241 radi tako što zagreva vazduh koji prolazi kroz nju. Grejna pletenica je napravljena od tankih namotaja koji se zagrevaju mnogo brže od debelih grejača, zahvaljujući čemu grejač radi nakon 2 minuta od uključivanja. Zagrejani vazduh izlazi kroz gornju rešetku konvektora, šireći se po prostoriji.

Električna konvektorska grejalica je prenosiva alternativa običnom radijatoru i može se postaviti tačno tamo gde je potrebno. Ima velike ventilacione otvore, zahvaljujući kojima može lako da zagreje čak i velike prostorije (do 25m²) izborom jednog od 2 nivoa snage.

ELEGANTNI DIZAJN

Moderan dizajn i dizajn radijatora omogućavaju vam da ga koristite u bilo kojoj prostoriji bez brige o izgledu sobe, savršeno se uklapa u svaki enterijer.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.