Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Trotec Infracrvena konvektorska grejalica TCH 2050 E

Kombinacija konvektivnog grejanja i infracrvenih grejnih elemenata pruža toplinu koja se može osetiti sa svih strana. Ne diže prašinu u prostoriji i ne pravi nikakvu buku.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 14240 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 107591

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 6.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Trotec

Brend: Trotec

Karakteristike proizvoda: Trotec Infracrvena konvektorska grejalica TCH 2050 E

Trotec

Infracrvena konvektorska grejalica

Model: TCH 2050 E

Dimenzije: š64 x d26 x v66 cm

Snaga: 1200 / 2000W

Za čistu toplotu bez kondenzacije i bez mirisa

Kombinuje infracrveno zračenje i konvekcijsku toplote

Visokokvalitetna tehnologija zagrevanja sa pločama od liskuna

Automatski rad kontrolisan termostatom, između 5° i 35 °C

Indikacija trenutne sobne temperature

Stop-DryAir - nema isušivanja vazduha u prostoriji

IR daljinski upravljač

LC displej

Energetski efikasan rad zahvaljujući automatskom isključivanju kada se postigne podešena vrednost

Maksimalna sigurnost zahvaljujući zaštiti od pregrevanja i naginjanja

Lako se transportuje zahvaljujući ručkama i integrisanim točkićima

Bešumno grejanje

Opis proizvoda: Trotec Infracrvena konvektorska grejalica TCH 2050 E

Infracrvena konvektorska grejalica pruža ugodne temperature u prostorijama do 24 m² ili 60m³. Snaga grejanja je podesiva u dva nivoa.

Za razliku od mnogih drugih uređaja za grejanje ili radijacionih grejača, toplota se ne emituje u prostoriju samo iz jednog smera. Kombinacija konvektivnog grejanja i infracrvenih grejnih elemenata pruža toplinu koja se može osetiti sa svih strana. Da biste maksimalno iskoristili prednosti TCH 2050 E, postavite ga u centar prostorije, tako da možete osetiti stabilnu i brzu distribuciju toplote.

Samo unesite željenu ciljnu sobnu temperaturu u opsegu od 15°C do 35°C. Kada se dostigne izabrana temperatura uređaj se automatski isključuje. Ne diže prašinu u prostoriji i ne pravi nikakvu buku.

Troslojne grejne ploče od prirodnog liskuna generišu prijatnu infracrvenu toplotu za kratko vreme, koja se, za razliku od konvencionalnih grejnih grejača, ne emituje samo iz jednog smera, već istovremeno i napred i nazad. Još jedna prednost grejnih elemenata od liskuna vrhunskog kvaliteta je njihova puna površina i konzistentan učinak zračenja. Intenzivna zračna toplota se generiše po celoj površini, bez gubitka performansi i bez potrošnje kiseonika.

Toplota koja ispunjava prostoriju po prirodnom principu sunca. Funkcionalnost infracrvenog zračenja prati prirodni princip sunca. Ne zagreva samo vazduh, već i površine predmeta u koje udari. Predmeti skladište toplotu i polako je ponovo emituju u prostoriju, tako da ona nastavlja svoj efekat kada je toplotno talasni grejač ponovo isključen. Na koži, infracrveno zračenje stvara prijatan osećaj prirodne sunčeve svetlosti.

Sa TCH 2050 E više ne morate da brinete o zagrejanom vazduhu koji je previše suv. Za razliku od konvencionalnih tehnologija grejanja kod kojih grejanje automatski znači smanjenje nivoa vlažnosti vazduha u prostoriji, kod toplotnog principa grejanja raspoloživa vlažnost vazduha konstantno ostaje na istom nivou u prostoriji koja se zagreva. Prijatna toplina za slobodno disanje!

Naročito u hladnim mesecima jeseni i zime, hladne temperature se osećaju kao neprijatne za telo. Tada infracrvena toplota TCH 2050 E pokriva kožu poput prijatnog sunčevog zračenja. Stimuliše se cirkulatorni sistem i metabolizam, što zauzvrat može da deluje umirujuće kada patite od bolova u mišićima i na lokomotorni sistem.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.