Pocetak - SveZaKucu
zatvori prozor  

Šta je SveZaKucu.rs?

Osnovna ideja sajta SveZaKucu.rs je da na jednom mestu prikaže ponude različitih proizvođača i prodavaca sa domaćeg tržišta, i omogući svojim posetiocima da brzo i jednostavno pronađu artikle koji ih interesuju.

Najveći broj artikala se pomoću jednostavnog sistema za naručivanje može poručiti i platiti direktno preko sajta. Ovi artikli nose oznaku . Za ostale artikle koji se ne mogu naručiti preko interenta, obezbedeno je mnoštvo informacija u obliku detaljnih opisa, slika, prikaza cena, adresa i telefona prodavnica gde se artikal može nabaviti, itd.

Drugim rečima, SveZaKucu.rs možete zamisliti kao opširan foto-katalog najrazličitijih proizvoda pomoću koga možete naručivati određene artikle, ili, pronaći sebi najbližu prodavnicu u kojoj se željeni artikal prodaje. Zato se SveZaKucu.rs može istovremeno koristiti kao Internet prodavnica i kao Vodic za kupovinu. SveZaKucu.rs nastao je 2003. godine i bio je prvi internet shopping mall u Srbiji, danas u stalnoj ponudi ima preko 10.000 artikala i taj broj raste iz dana u dan.

zatvori prozor
  copyright © SveZaKucu doo 2003. - 2021.