TRIXIE Sprej za igru od mačije trave 50ml

365 dinara

* cena je sa uračunatim pdv-om

Opis Proizvoda: TRIXIE Sprej za igru od mačije trave 50ml

Sprej od mačije trave stimuliše raspoloženje za igru i izaziva uzbuđenje i euforiju kod većine mačaka zahvaljujući mirisima biljke čije ekstrakte sadrži. Zavisno od naravi mace može takođe umiriti neke mace i potaći ih da se maze.
Zbog uzbuđujućeg efekta nije preporučljivo da se koristi više od jednom ili dvaput sedmično. Nikako ne prskati po mačkama.

Mačja trava nije trava koja se macama daje kako bi iz stomaka izbacile dlaku, već služi isključivo za zadovoljstvo i radost vaših mezimaca koji obožavaju njen miris, piše magazin Mačka.
Miris ovog ulja sadrži organsko jedinjenje nepetalakton koje „imitira“ miris feromona. Kada mace trljaju svoju glavu o mačju travu, mirišu je i grickaju, njihovo čulo mirisa detektuje miris eteričnog ulja veoma sličnog mirisu urina mačaka ili onom koji ispuštaju ženke u teranju. Mačke tako dobijaju seksualni stimulans, sličan onom kad osete feromone u vazduhu.
Trajanje ovog stimulansa traje otprilike oko desetak minuta, tvrde stručnjaci, što je sasvim dovoljno da mace osete radost, budu zadovoljne i najčešće – da dobiju nalet pozitivne energije pa očekujte da će veselo trčkarati i igrati se.
Ovakav opojan efekat mačja trava ima na jedinke starije od šest meseci, a istraživanja su pokazala da čak 70 do 80 odsto mačaka obožava mačju travu.
Preuzeto sa https://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/zasto-je-korisna-macija-trava/0vj9slt


Karakteristike proizvoda: TRIXIE Sprej za igru od mačije trave 50ml
  • TRIXIE Sprej za igru od mačije trave 50ml
  • Šifra proizvođača: 4241
  • Količina: 50ml
  • Sadržaj: voda, ulje mačije trave
  • Za stimulaciju igre
  • Prska se na igračke, grebalice, ležaljke
  • Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda

* Sve Za Kuću doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Igračke Za Pse i Mačke
Uvoznik Proizvođač Zemlja Porekla
Happy Dog D.O.O. Trixie Nemačka Kina
Deklaracija proizvoda