Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Treasure Planet

Diznijev Treasure Planet za PS2 omogućuje igračima da istraže 20 intergalaktičkih nivoa baziranih na filmskim klipovima. Susretnite se sa drugim civilizacijama, rasama i predelima!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Igrice za Playstation 2

Šifra Proizvoda: 16739

Poslednja cena bila je: 1499 din

Karakteristike proizvoda: Treasure Planet

U režimu za jednog igrača postoje opcije za igranje misija, pregled brodova i oružja i trening kroz koji se igrač najbrže upoznaje s kontrolnim sistemom, mehanikom 3D okruženja i principima manevrisanja, koji su od ključne važnosti za uspešno vođenje borbi.

Bitke se vode po principu pomorskih sukoba, gde je najvažnije proceniti kretanje protivnika, brzinu i jačinu dejstva oružja i voditi računa o inerciji, naročito kada se brod kreće većom brzinom.

Opis proizvoda: Treasure Planet

Diznijev Treasure Planet za PS2 omogućuje igračima da istraže 20 intergalaktičkih nivoa baziranih na filmskim klipovima. Susretnite se sa drugim civilizacijama, rasama i predelima i zajedno sa Džimom surfujte po nepreglednim prostranstvima koristeći samo sunčevu energiju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.