Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Omron kompresorski inhalator i nazalni tuš C102 total

OMRON C102 Inhalator pruža efikasne inhalacione terapije koje se koriste u tretmanu bolesti donjih disajnih puteva. Nazalni tuš efikasno čisti nos olakšavajući disanje

Ocena Posetilaca Broj ocena: 24
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Inhalatori Za Decu i Odrasle

Šifra Proizvoda: 88997

Poslednja cena bila je: 8799 din

Karakteristike proizvoda: Omron kompresorski inhalator i nazalni tuš C102 total

Omron kompresorski inhalator i nazalni tuš C102 total

Inhalator obezbeđuje efikasne inhalacione terapije zahvaljujući optimalnoj veličini čestica aerosola koje proizvodi. Lek dopire do najsitnijih delova disajnih puteva, samim tim predstavlja dobar izbor u lečenju astme, bronhitisa, bronhiolitisa, upale pluća, alergija i drugih respiratornih bolesti.

Nazalni tuš efikasno čisti nosnu šupljinu, pomaže u ublažavanju simptoma kod prehlade, alergijskog rinitisa i sinusitisa -nije namenjen deci koja ne znaju da izduvaju nos

Smanjuje alergijske reakcije - ispira i uklanja alergene

Smanjuje rizik od infekcija - uklanja bakterije i viruse

Smanjuje suvoću i iritaciju - hidrira sluznicu nosa

Olakšava disanje - smanjuje zapušenost nosa

Veća efikasnost nazalnih lekova - ispira i uklanja suvišni sekret

Sadržaj kompleta:

Kućište inhalatora C102

Posuda za lek

Nazalni tuš

Usnik

Crevo za vazduh - dužine 100 cm

Adapter za masku

Maska za odrasle

Maska za decu

Filter za vazduh - postavljen

Uputstvo za upotrebu

Garantni list

Opis proizvoda: Omron kompresorski inhalator i nazalni tuš C102 total

Inhalator obezbeđuje efikasne inhalacione terapije zahvaljujući optimalnoj veličini čestica aerosola koje proizvodi. Lek dopire do najsitnijih delova disajnih puteva, samim tim predstavlja dobar izbor u lečenju astme, bronhitisa, bronhiolitisa, upale pluća, alergija i drugih respiratornih bolesti. Nazalni tuš efikasno čisti nosnu šupljinu, pomaže u ublažavanju simptoma kod prehlade, alergijskog rinitisa i sinusitisa - nije namenjen deci koja ne znaju da izduvaju nos. Uz OMRON C102 Total 2-u-1 inhalator i nazalni tuš, možete efikasno tretirati sve respiratorne probleme tokom cele godine. Redovno ispiranje nosa pomaže u sprečavanju da se obične prehlade zakomplikuju u teže probleme respiratornog sistema, kao što su bronhitis i upala pluća. Nazalni tuš se može koristiti sa fiziološkim rastvorom, bez leka i potrebno je samo 30 sekundi da se završi tretman. Kapacitet poseude za rastvor nazalnog tuša je 3 - 15 ml. Povezuje se sa kućištem inhalatora i proizvodi fini aerosol koji delikatno čisti nos.
Veličina čestica nazalnog tuša je optimalna za gornje disajne puteve (> 10 μm) sto obezbedjuje efikasno cišćenje, a zahvaljujući posebno dizajniranom vrhu nazalnog tuša omogućeno je i higijensko skupljanje sadržaja poklopcu tuša.

OMRON C102 Inhalator pruža efikasne inhalacione terapije koje se koriste u tretmanu bolesti donjih disajnih puteva kao što su bronhitis, bronhiolitis, astma, kao i kod problema gornjih disajnih puteva koji su praćeni kašljem, bolom u grlu ili kratkim dahom.

OMRON C102 Nazalni tuš efikasno čisti nos olakšavajući disanje i pritom sprečava eskalaciju manjih respiratornih problema u veče

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.