Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

NORDITALIA Kompresorski inhalator DROP za decu i odrasle

Uređaj za aerosolnu terapiju Norditalia DROP je medicinski uređaj koji se koristi u kombinaciji sa lekovima i njegova namena je korišćenje na ljudima kojima je potrebna terapija ili olakšanje respiratornih bolesti.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3

Cena sa PDV: 4899 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 104577

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 1.60 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Norditalia Group S.r.l.

Brend: Norditalia

Karakteristike proizvoda: NORDITALIA Kompresorski inhalator DROP za decu i odrasle

Norditalia kompresorski inhalator DROP

Pogodan za decu i odrasle

Optimalna veličina čestica aerosola omogućava efikasnu primenu terapije

Visok stepen raspršivanja 0,37 ml/min, brza inhalacija

Zapremina posude za lek: 8 ml

Mogućnost izbora 2 brzine inhalacije

Inovativni klipni kompresor sa visokim performansama pogodan za kontinuirani rad

Koristi se kao potpora pri lečenju bronhitisa, laringitisa, bronhijalne astme, pneumonije, sinuzititsa, alergija i drugih infektivnih i neinfektivnih bolesti respiratornog sistema

Sadržaj pakovanja: posuda za lek sa raspršivačem, maska za decu, maska za odrasle, nastavak za usta, nastavak za nos za decu, nastavak za nos za odrasle, filter i crevo

Registrovano kao medicinsko sredstvo kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije

Garancija: 3 godine

Opis proizvoda: NORDITALIA Kompresorski inhalator DROP za decu i odrasle

Uređaj za aerosolnu terapiju Norditalia DROP je medicinski uređaj koji se koristi u kombinaciji sa lekovima i njegova namena je korišćenje na ljudima kojima je potrebna terapija ili olakšanje respiratornih bolesti.
Uređaj je namenjen da se koristi za pacijente koji pate od respiratornih problema za koje lekari propisuju upotrebu ovog uređaja.
Uređaj se sastoji od sistema koji sadržava nebulizirajuće ampule povezane na kompresor koji koristi protok vazduha da nebulizuje lek u fine čestice koje pacijent uzima putem disanja, korišćenjem prikladnih pomagala.

Norditalia kompresorski inhalatori za aerosol terapiju su opremljeni inovativnim klipnim kompresorom sa visokim performansama pogodnim za kontinuiran rad. Visok operativni pritisak i Neboplus ampula sa 2 brzine raspršivanja obezbeđuju kratko vreme inhalacije kao i optimalnu veličinu aerosol čestica sa visokom terapeutskom efikasnošću.
Neboplus ampula za raspršivanje leka je opremljena regulatorom protoka koji omogućava pacijentu da podesi brzinu inhalacije: otvoreni regulator protoka - standardna brzina protoka, zatvoreni regulator protoka- min. brzina. Manja brzina zajedno sa odgovarajućim respiratornim ritmom omogućava veću iskorišćenost leka u disajnim putevima.
Kompresorski inhalatori se koriste kao potpora pri lečenju bronhitisa, laringitisa, bronhijalne astme, pneumonije, sinuzitisa, alergija i drugih infektivnih i neinfektivnih bolesti respiratornog sistema.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.