Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jastuk od ljuspica heljde Predah Dan i noć

Dva jastuka u jednom. U nekoliko poteza jastuk se iz običnog pretvara u oblik koji će Vam biti oko vrata. Punjen ljuspicama heljde, planinske biljke poznate po lekovitim osobinama.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 89
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Jastuci za putovanje

Šifra Proizvoda: 42696

Poslednja cena bila je: 2420 din

Karakteristike proizvoda: Jastuk od ljuspica heljde Predah Dan i noć

Jastuk Predah Dan i noć

Punjenje: 100% ljuspice heljde

Dva jastuka u jednom

Udoban

Obezbeđuje nesmetanu cirkulaciju

Opis proizvoda: Jastuk od ljuspica heljde Predah Dan i noć

Dva jastuka u jednom. U nekoliko poteza jastuk se iz običnog pretvara u oblik koji će Vam biti oko vrata. Ako puno putujete ponesite ga sa sobom.

Jastuk od heljdinih ljuspica se koristi za ublažavanje mnogih tegoba: bolesti mišića vrata i ramena povreda, ukočenosti i upale vrata i ramena, astme i alergije na kućnu prašinu i grinje, glavobolje i migrene, slabe cirkulacije, nesanice, hrkanja i znojenja tokom spavanja.

Šta je heljda? Heljda je kraljica planina koja se u našim krajevima koristila kao zdrava, lekovita, ali i hlebna biljka. Ljuspice su omotač i zaštitni deo zrna heljde koje nastaju mlevenjem ili ljuštenjem. Sadrže najviše celuloze, a zbog sadržaja silicijumske kiseline ljuspice su samosterilne i veoma čiste, a kontakt sa telom je veoma prijatan.

Kome je namenjen? Koriste ga deca i stariji, koji su zdravi i koji žele lepo da se osećaju. Idealni su za ljude koji vole da menjaju položaj tela dok spavaju.

Kako deluje? Ljuspice heljde imaju osobinu da se pod pritiskom razmeću i stvaraju slobodnu cirkulaciju vazduha, a kičmu drže u odmornom i pravilnom položaju. Visok sadržaj silicijumske kiseline sprečava razvoj mikroorganizama pa je time sterilan, bezmirisan i antialergijski.

Zašto su posebni? Proizvod punjen ljuspicama heljde leti daruje istinsku svežinu tokom vrelih noći kad se pre upotrebe malo ohladi u frižideru. Zimi se može zagrejat na radijatoru ili blizu peći pa će dugo čuvati toplotu tokom noći. Sasvim prirodno dobro podnosi toplotu i hladnoću.

Koliko traju? Poželjno je zameniti jastuke u roku od 2 do 4 godine.

Kako se održavaju? Jastuk s vremena na vreme treba protresti i prosunčati, a jastučnicu prati uobičajeno. Uvlaku možete isprazniti na mali šnir sa strane.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.