Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Kalup za kuglof Tefal J08368

Tefal je za vas dizajnirao kalup za pripremu ravnomerno pečenog kuglofa. Non stick premaz onemogućava da se testo zalepi i zagori. Prečnik 22cm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 113
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kalupi za pečenje, torte i kolače

Šifra Proizvoda: 37834

Poslednja cena bila je: 1749 din

Karakteristike proizvoda: Kalup za kuglof Tefal J08368

Tefal

Kalup za kuglof

Model: J08368

Materijal: čelik

Nelepljivi premaz

Oblik: kružni

Prečnik 22 cm

Opis proizvoda: Kalup za kuglof Tefal J08368

Tefal proizvodi su, zahvaljujući proverenom kvalitetu, stekli poverenje velikog broja kupaca širom sveta.

Tefal je za vas dizajnirao kalup za pripremu ravnomerno pečenog kuglofa. Non stick premaz onemogućava da se testo zalepi i zagori. Prečnik 22cm.

Uputstvo za korišćenje: Pažljivo operite i obrišite novu posudu. Unutrašnjost posude premažite jestivim uljem ili puterom, ako je potrebno, pospite i brašnom pre svake upotrebe. Izbegavajte da posudu dovodite u dodir sa oštrim metalnim priborom za kuvanje, nikada hranu ne secite dok je u posudi. Ne zagrevajte praznu posudu. Posudu ostavite da se potpuno ohladi pre pranja. Perite posudu običnim deterdžentima za pranje posuđa, izbegavajte upotrebu metalnih žica za pranje i peščanih agenasa, posudu ostavite potopljenom u vodi ako je veoma zaprljana. Posuda je pogodna za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom. Moguće je prati posudu u mašini za pranje posuđa, mada, u cilju što dužeg trajanja i što boljih performansi treba smanjiti ili potpuno eliminisati pranje u mašini u slučaju ove posude.

Evo i jednog od recepata:
Kuglof s jogurtom
3 jaja, 150g šećera,1 kesica vanilin šećera, 200ml jogurta, 150ml ulja, 1 kašičica narendane kore limuna, 220g brašna za biskvitna testa, 1 kesica praška za pecivo.
Jaja, šećer i vanilin šećer mešajte mikserom dok ne dobijete penastu smesu. Dodajte jogurt, ulje i koru limuna. Umešajte brašno pomešano s praškom za pecivo. Smesu izlijte u namašćen i pobrašnjen kalup za kuglof. Pecite u rerni zagrejanoj na 180°C oko 40 minuta. Pečeni kuglof izvadite iz kalupa i ohladite. Pre posluživanja kuglof možete posuti šećerom u prahu, preliti rastopljenom čokoladom ili limunskom glazurom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.