-
Kategorije Proizvoda
Kalup za Srneća leđa
Non stick premaz, brže pečenje na nižim temperaturama, pogodan za upotrebu u svim rernama, dimenzije 31x12 cm.
Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kalupi za pečenje, torte i kolače
Šifra Proizvoda: 12380
Poslednja cena bila je: 939 din
Tescoma kalup za Srneća leđa Delicia 623088
Dimenzije: 31 x 12 cm
Zapremina: 0.657 dm3 (l)
Materijal: Titanijum sa nelepljivim (non stick) premazom
Brže pečenje na nižim temperaturama
Pogodan za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom
Linija proizvođača: Delicia
Šifra proizvođača: 623088
Tehnologija titanijuma sa non stick premazom, znatno smanjuje rizik od zagorevanja hrane koja se peče i omogućuje brže pečenje na nižim temperaturama nego što je slučaj kod tradicionalno pravljenog posuđa.
Uputstvo za upotrebu: Pažljivo operite i obrišite novu posudu. Unutrašnjost posude premažite jestivim uljem ili puterom, ako je potrebno, pospite i brašnom pre svake upotrebe. Izbegavajte da posudu dovodite u dodir sa oštrim metalnim priborom za kuvanje, nikada hranu ne secite dok je u posudi. Ne zagrevajte praznu posudu. Posudu ostavite da se potpuno ohladi pre pranja. Perite posudu običnim deterdžentima za pranje posuđa, izbegavajte upotrebu metalnih žica za pranje i peščanih agenasa, posudu ostavite potopljenom u vodi ako je veoma zaprljana. Posuda je pogodna za upotrebu u električnim, plinskim i pećnicama sa vrelim vazduhom. Moguće je prati posudu u mašini za pranje posuđa, mada, u cilju što dužeg trajanja i što boljih performansi treba smanjiti ili potpuno eliminisati pranje u mašini u slučaju ove posude.
Srneća leđa
Potrebno je: 4 jaja, 140g šećera u prahu, 140g margarina, 100g čokolade za kuvanje, 3 kašike kakaa, 70g brašna, 100g mlevenih oraha, 1/2 kesice praška za pecivo, rum, marmelada (kajsija,šipak...), 100g čokolade za kuvanje, 1 dl slatke pavlake.
Umutiti jaja sa šećerom na pari ,dodatu čokoladu i još malo mutiti da se čokolada otopi, skloniti da se ohladi i dodati margarin, umutiti u penastu masu i dodati ostale sastojke, podmazati pleh za srneća leđa i peći na srednjoj temperaturi.
Kad se ispeče, istresti ga iz pleha i kad se ohladi premazati sa marmeladom, pa filom od čokolade i pavlake (pavlaku ugrejati ali ne da provri i onda u nju dodati čokoladu, mešati sve dok se lepo ne pretvori u gustu masu).
izvor: www.coolinarika.com
* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.
© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.