Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Kikkerland Kišobran Samuraj mini UM08-M

Lagano ga izvucite iz nepromočive najlonske futrole. Stegnite njegovu svevremenu plastičnu dršku. Osetite njegov savršeni balans. Ovo je kišobran za koji niste bili ni svesni da ga oduvek želite.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 106
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kišobrani, Kaiševi i Ostali Modni dodaci

Šifra Proizvoda: 17972

Poslednja cena bila je: 2950 din

Karakteristike proizvoda: Kikkerland Kišobran Samuraj mini UM08-M

Kikkerland Kišobran Samuraj mini UM08-M

Dimenzije: 41.5 x 8.5 x 7.5 cm

Masa: 0.44 kg

Rad dizajnerskog studija Kikkerland

Dizajner Bruce Tharp

Inspiracija - Samurajski mač

Veoma jaka konstrukcija

Vrhunski kvalitet materijala i izrade

Otvaranje kišobrana pritiskom na dugme

Futrola za nošenje sa podesivim kaišom

Opis proizvoda: Kikkerland Kišobran Samuraj mini UM08-M

Pobedi kišu !

Kiša mekano pada.
Samuraj izvlači svoj mač.
Vidi! Kišobran!

Da li smo ga upravo izmislili, ili ovaj haiku potiče iz sredine 14. veka, svejedno je. Malo je poznata činjenica da su samuraji nosili i kišobrane. Kao što su morali da svoje mačeve maskiraju da izgledaju kao štapovi, tako su i svoje kišobrane maskirali u mačeve. Zapravo, postojao je jedan majstor u izradi kišobrana na koga su se svi samuraji oslanjali da obavi ovaj zahtevan zadatak, da kišobran bude potpuno nalik maču. Njegovo ime je duboko zakopano pod peskom vremena, ali su njegove ideje sačuvane. I sada, veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo Samurajski Kišobran-Mač.

Lagano ga izvucite iz nepromočive najlonske futrole. Stegnite njegovu svevremenu plastičnu dršku. Osetite njegov savršeni balans. Ovo je kišobran za koji niste bili ni svesni da ga oduvek želite. Sa vama se niko neće šaliti dok vam Samurajski kišobran mirno leži uz bok. Čak će i kišu podilaziti žmarci i stresaće se od straha kada ga izvučete. Nezavisno od toga što je ovo jedan fantastično lep i interesantan kišoran, on je zapravo i veoma delotvoran. Sačuvaće vas potpuno suvim na zavist okoline. Sneg, kiša, susnežica jednostavno nemaju ni najmanju šansu pored ovog elegantnog i opasnog kišobrana.

Bruce Tharp, čuveni dizajner, znao je da su jednom Samuraju čast i mač život. Danas je čast reč, a mač eksponat u muzeju. Kiša je padala i u vreme Samuraja, pada i danas. Samurajski mač bio je oružje privilegovane plemićke vojničke kaste, kišobran je deo stila modernog čoveka.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.